Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä ja muista nettideittisovelluksista

Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä ja muista nettideittisovelluksista

Miten saa hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä tai ihan muutenkin? Tästä aiheesta on moni pyytänyt minulta kirjoitusta, ihan kokonaista kirjaakin.

21-vuotisen parisuhteeni jälkeen koittaneiden sinkkuvuosieni aikana kävin noin 80 miehen kanssa treffeillä. Monelle tuo kuulostaa hurjalta määrältä, mutta itse olin asennoitunut siihen, että ”jos minä 100 miestä treffaan, niin kai heistä joku edes voisi sopia rinnalleni kulkemaan pidemmäksikin aikaa?!”

Hyvä deitti-ilmoitus
Hyvä deitti-ilmoitus – LUE ARTIKKELI TÄÄLTÄ

Toki Tinder-tarjonta on kirjavaa kuten katukuvakin, mutta onneksi viestittelyähän ei tarvitse käydä kuin niiden kanssa, jotka herättävät oman kiinnostuksen. Sinkkuna saa hyvää seksiä Tinderistä ja muista deittisovelluksista sekä tietysti tapaamalla uusia tuttavuuksia livenäkin ilman netti-ilmoitusta. Hyvästä deitti-ilmoituksesta voit lukea tästä toisesta kattavasta blogiartikkelista.

Tinderistä bongaamani miehet olivat varsin fiksuja ja mukavia. Ja vaikka jokaisen treffikumppanin kanssa ei sänkyyn päätyisikään, niin kyllähän seksin vapaudesta kannattaa nauttia sinkkuvuosinaan täysin rinnoin! Himmailu läheisyyden suhteen on turhaa niin parisuhteessa kuin sinkkunakin. Tämä artikkeli tyynnytteleekin eroa pelkääviä sen suhteen, olisiko sinkkuelämän alettua suurikin riski jäädä puille paljaille läheisyyden ja seksin suhteen.

Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä ja muista nettideittisovelluksista

Artikkelin aiheena on siis se, miten sitten eron jälkeen saisi sitä hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä tai muista nettideittisovelluksista? Kirjoituksessa käydään läpi myös sitä, mitkä asiat tuovat hyvän pikkulisän sinkun seksielämään verrattuna parisuhdeseksiin?

Sinkkuelämän monista muista hyvistä puolista voit lukea tästä kirjoituksesta: Sinkkuuden hyvät puolet myös huonossa parisuhteessa olevien oivallettavaksi – Sinkkuelämän Top 10 miksi kannattaa olla sinkku!

Vapaus harrastaa seksiä kenen kanssa tahansa haluaa

Selibaatti parisuhteessa ahdistaa: Miltä tuntuu, kun puoliso ei halua seksiä?
Selibaatti parisuhteessa ahdistaa: Miltä tuntuu, kun puoliso ei halua seksiä? LUE TÄÄLTÄ

Sinkkuna saa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa – olettaen toki, että myös tuo seksipartneri haluaa sitä. Tavallaan siis sinkkuelämässä pätee ihan samat säännöt kuin parisuhteessa: parisuhteessakin voisi tietysti toivoa kumppanin haluavan seksiä, mutta näin ei läheskään aina ole. Siitä kerrotaan muun muassa tässä artikkelissa: SELIBAATTI PARISUHTEESSA: Miltä tuntuu, kun puoliso ei halua seksiä?

Kun parisuhteessa seksin määrä ja laatu korreloi tuon yhden ainokaisen puolison haluun ja kykyyn (olettaen omien halujen ja kykyjen olevan lähtökohtaisesti aina juuri sopivan korkealla), niin sinkkuna harrastetun seksin määrä ja laatu korreloi pikemminkin omien halujen ja kiinnostuksen kohteiden kanssa.

Tarjontaa piisaa!

Kelpaanko minä seksiin?

Kun pidät itsesi henkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa, olet haluttava niin parisuhteessa kuin sinkkunakin.

Miten parantaa itsetuntoa sosiaalisen median avulla
Miten parantaa itsetuntoa sosiaalisen median avulla eikä somea välttäen? LUE TÄÄLTÄ

Jos parisuhteesi veti sinusta viimeiset mehut (henkisesti, ehkei siellä sängyssä niinkään), niin kohenna nyt hieman olemustasi ja itsetuntoasi, niin saletisti natsaa sinkkumarkkinoilla.

Jos parisuhteessa ollessasi et osannut tai jaksanut pitää itsestäsi huolta, sinkkuna sinulla on aikaa panostaa itseesi. Ja ennen kaikkea löydä rakkaus ja hellyys itseäsi kohtaan, niin saat nauttia hyvästä seksistä antaumuksella. Rakkauden (r)evoluutio –kirjasta lainattua:

”Kun olin parikymmentä vuotta ollut saman miehen kanssa, mietin,
että mitenköhän kehtaan olla kenenkään muun miehen kanssa tämän ikäisenä ja näköisenä. Mutta tuskin miehet miettivät, onko tässä
reidessä selluliittia vaiko ei, joten ei sitä sitten itsekään niin mieti.
Luulin, että enhän minä ole sellainen, että pystyisin mihinkään irtosuhteisiin, mutta nyt…! Hitto, mistä olenkaan jäänyt paitsi! Mutta
onneksi en ole vielä liian vanha ottamaan sitä kaikkea kiinni!”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero

Sinkku ei ole riippuvainen puolison seksihaluista

Parisuhteessa moni itsestään erittäin hyvääkin huolta pitävä kaunotar tai hurmuri voi jäädä tyystin ilman seksiä tai muuta hellyyttä, jos suhde ei vaan muutoin toimi. Se on surullista, mutta onneksi sinkkuna on heillekin jälleen hyvää seksiä tarjolla paljon todennäköisemmin.

Sinkku löytää itselleen helposti muutamankin mukavan ”friends with benefits”-fuckbuddyn, ja sitä myöten saa seksiä lähes milloin tahansa ja montakin kertaa päivässä. Siis jos vaan itse haluaa ja etsii samat intressit jakavat kivat miehet tai naiset elämäänsä. Vaikka sitten sieltä Tinderistä, kuten minä.

Kaikki eivät kuitenkaan uskalla edes vilkaista Tinderiä, jos he ovat antaneet median ja muiden asiaan perehtymättömien ei-sinkkuystäviensä maalailla Tinderistä ja muistakin nettideittipalveluista liian synkän kuvan. Tätäkin asiaa käsiteltiin syvällisemmin Rakkauden (r)evoluutio-kirjassa, mutta tässä pieni lainaus eräältä kirjaan haastattelemaltani ihanalta ja fiksulta keski-ikäiseltä:

”En halua mihinkään Tinderiin mennä enkä osaisi enää edes tapailla
ketään. Se koko ajatus ällöttää. Jos eroaisin, jäisin yksin varmaan
koko loppuelämäksi!”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Jokainen nykypäivän sinkku tietää Tinderin ja monia muita hyviä nettideittisovelluksia, joissa osa etsii uutta parisuhdetta tositarkoituksella ja osa haluaa nimenomaan pysyä sinkkuna ja haluaa muutoin läheisiä ystäviä ja sitä hyvää seksiä. Kun itse on avoin oman tahtotilansa suhteen, sopivaa seuraa löytyy kyllä niin sänkyyn kuin sohvallekin netflix-n-chillailemaan.

PETTÄMINEN JA KOOTUT SELITYKSET: Mikä on hyvä pettämisen syy?
PETTÄMINEN JA KOOTUT SELITYKSET: Mikä on hyvä pettämisen syy? LUE TÄÄLTÄ

Toki myös parisuhteessa ollessaan voi puolisoaan pettämättä harrastaa seksiä myös muiden kanssa, jos niin on sovittu. Avoimesta suhteesta voit lukea esimerkiksi tästä Rakkauden (r)evoluution artikkelista: VAPAA / AVOIN PARISUHDE: Johtaako vapauden tarve eroon?

Kerrothan avoimesti deitti-ilmoituksessa, kun haluat seuralaiseltasi ensisijaisesti hyvää seksiä etkä parisuhdetta

Omasta tahtotilasta kannattaa kertoa avoimesti heti deitti-ilmoituksessa, niin kaikilla säästyy sekä aikaa että hermoja, kun ”pelkkää seksiä” etsivät eivät ärsyynny parisuhdetta haikailevien perään ja toisaalta ”aina sitä parisuhdetta ja parisuhdetta” kaipaavat eivät ärsyynnyt seksiseuran hakijoihin.

Tinderissä on valtavasti porukkaa eli sallitaan toisillemme se, että me kaikki mahdumme sinne samaan iloiseen joukkoon juuri niiden omien tarpeidemme ja toiveidemme kanssa. Siitä, että toisten tarpeet ja toiveet eivät osu yksiin omien kanssa, ei tarvitse eikä kannata vetää hernettä nenään, eikös juu? 🙂 Ja vaikka unelmaisen komea tai kaunis seuralainen torjuu sinut siksi, että kaunista pintaa syvemmät tarpeenne ovat vaan yksinkertaisesti erilaiset, niin ethän ainakaan pahoita hänen mieltään?

Sellainen käytös ei kuulu mihinkään live- eikä nettideittailuun. Me yhdessä rakennamme avointa ja iloista deittailukulttuuria Suomeen, kukin omalta osaltamme jokaisessa ohimenevässäkin kohtaamisessa.

Monipuolisempaa, hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä ja muualtakin

Jokaisella ihmisellä on omat mieltymyksensä myös seksin suhteen. Jokaisella on myös omanlaisensa taidot, jotka on kehittänyt itselleen juurikin omien ja puolison (tai ex-puolisoiden) mieltymysten myötä.

Vaikka jokainen meistä voi harjoittaa minkälaista seksiä tahansa ja löytää uudenlaisia mielenkiinnon kohteita seksin laajalta tarjottimelta sekä meistä jokainen voi halutessaan oppia myös uusia taitoja, joilla tyydyttää sekä itsensä että kumppaninsa yhä monipuolisemmin, niin valitettavasti jostain syystä vain osa meistä suomalaisista aikuisista kehittää itseään myös seksuaalisesti. Tästä artikkelista voit lukea, miksi ylipäänsä niin harva ymmärtää itsensäkehittämisen arvon elämänsisältöön ja hyvinvointiin.

Aivotyö ja itsensäkehittäminen
Aivotyö ja itsensäkehittäminen lisää hyvinvointia. Mutta miksi moni yhä välttää itsensä haastamista? – LUE TÄÄLTÄ

Näin ollen lienee siis melkoisen todennäköistä, että normitilanteessa kahden ihmisen muodostamassa parisuhteessa molemmat puolisot pysyttelevät tutuissa kuvioissaan – jos eivät ole seksuaaliseen itsensäkehittämiseen suuntautuneita ja elämään intohimoisesti suhtautuvia yksilöitä. Tällöin seksi on todennäköisesti ainakin hitusen yksitoikkoisempaa kuin sinkkuna harrastettu seksi edes parin, kolmen taitavan kumppanin kanssa.

Kuten huomaat, edellisessä virkkeessä mainitsin maltillisesti vain pari, kolme seksipartneria per sinkku, jotta et kuvittele minun lainkaan liioittelevan sinkkuseksin runsauden sarvea. Mutta jos totta haluat minun puhuvan, niin usko, että tuo ”pari, kolme” on melkoisesti alakanttiin ilmaistu monenkin ihan tavallisen, keski-ikäisen sinkun kohdalla 🙂 Korostan siis edelleen sitä, mitä moni eroa ja uudenlaista sinkkuelämää pelkäävä miettii useammankin vakuuttelun jälkeen: Olet riittävä juuri tuollaisena ja kyllä, sinäkin tulet saamaan hyvää seksiä Tinderissä tai muissa nettideittipalveluissa tai livetapaamisten kautta 🙂

Onko sinkun seksi ventovieraan kanssa huonompaa kuin vanhan puolison kanssa?

Ja sinä joka pelkäät, että sinkkumarkkinoilla saatava seksi esimerkiksi tutun seksikaverin kanssa olisi jotenkin paljon huonompaa kuin parisuhteessa tutun puolison kanssa, niin sanon vain tämän: yhteen artikkeliin en voi kaikkia sinkkuseksihehkutuksia nyt tällä erää kirjoittaa 🙂

Myös sinkut, jotka ”vain” harrastavat seksiä keskenään, voivat olla toisistaan aidosti kiinnostuneita ja kokea lämpimän yhteyden toisiaan kohtaan. Rakkauden (r)evoluutio-kirjassa eräs henkilö kommentoi hyvää seksiä sinkkuna tai parisuhteessa ylipäätänsä näin:

”Kun molemmat ovat kiinnostuneita ja välittävät toisistaan edes ystävinä, seksi on hyvää. Parasta se on sen ihmisen kanssa, joka koskettaa sinua rakkaudella jo pelkällä katseellaan ja hengityksellään. Seksi on parhaimmillaan, kun sanaton yhteys todella toimii, ja pahimmillaan
jopa karmivaa, jos yhteys ei toimi. Omalla tavallaan seksi on hyvä mittari ihmissuhteen syvyydestä.”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?
Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä - Ovatko hyvät valokuvat tarpeen seksin saamiseksi? LUE TÄÄLTÄ
Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä – Ovatko hyvät valokuvat tarpeen seksin saamiseksi? LUE TÄÄLTÄ

Sinkkuna saatava seksi on juuri niin hyvää ja runsasta kuin siitä itse haluaa tehdä. Tarjokkaita kyllä löytyy aivan varmasti ihan jokaiselle! Nettideittisovellukset tekevät seuran haun niin uskomattoman helpoksi, että valitettavasti monet parisuhteissakin vielä olevat tulevat tarkistamaan markkina-arvonsa ennen kuin on eroa ottanut edes puheeksi puolisonsa kanssa. Jos ennenaikainen markkinakatsaus houkuttelee sinua, suosittelen sinua lukemaan ensin Rakkauden (r)evoluutio -kirjani kaikessa rauhassa ja ajatuksella. Voit myös lukea Pettäminen -blogikategorian kirjoituksia aiheesta.

Sinkun ei tarvitse pyytää seksiä eikä myöskään pihdata seksiä puolisolta, jota ei enää halua seksuaalisesti.

Jos jonain iltana ei seksiseura innostaisikaan, sinkku saa myös kieltäytyä seksistä ilman minkäänmoisia aviollisia ”velvollisuuksia”. Jos seksikumppani ei houkuta, hänen kanssaan ei tarvitse sekstailla. Ei toki parisuhteessakaan kenenkään pidä harrastaa seksiä väenpakolla, mutta jos parisuhteessa omat halut ovat maassa ja puoliso toivoo seksiä edelleen, niin oma velvollisuus on kuitenkin selvittää asia juurtajaksain.

Parisuhdeongelma - Parisuhdekriisi

Se, että kieltäytyy sekä seksistä että seksihalujensa puutteen selvittämisestä, on itse valitsemansa puolison kaltoinkohtelua. Siihen kenelläkään ei ole oikeutta. Apua saa kaikkiin ongelmiin maan ja taivaan väliltä, ja jokaisen velvollisuus parisuhteessa on ratkaista yhteiset ongelmat yhdessä.

Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä

Sinkun ei tarvitse anella seksiä puolisoltaan pyykinpesuvuorolla lahjomalla, eikä toisaalta myöskään ”antaa” seksiä vain pakosta. Sinkku määrää kehostaan itse kuten parisuhteessa olevakin aikuinen ihminen, mutta sillä erolla, että sinkku ei voi pahoittaa toisen ihmisen mieltä kieltäytyessään seksistä.

Jos parisuhteessa oli molempien taivuttava toisen – useimmin seksiä vähemmän haluavan – puolison tahdon alle, niin sinkkuna saa etsiä sellaisen kumppanin tai kumppaneita, joiden tahto ja tahti osuvat paremmin yksiin omien tarpeiden ja toiveiden kanssa.

Sinkun seksuaalinen itseluottamus huonon parisuhteen jälkeen

Parisuhteessa puutteessa eläneen tai muutoin laiminlyödyn ihmisen itsetunto voi olla kokenut kovia. Tällöin mielessä saattaa käväistä ajatus, kelpaako sitä kenellekään ja onko villi sinkkuseksi vain utopiaa omalla kohdalla.

Jos Tinderissä tai muutoin sinkkumarkkinoilla itsetuntosi mataa, kun vertailet itseäsi esimerkiksi muiden ihmisten somepostauksiin, lue Rakkauden (r)evoluutio-kirja . Saat ladattua sen e-kirjana vaikka samantien. Tämä 374-sivuinen ratkaisukeskeinen kirja on syväluotaava ja sisältää lukuisten vertaiskertomusten lisäksi myös muun muassa 57 mentaaliharjoitusta, joita vahvasti suosittelen tehtäväksi.

Moni e-kirjan lukenut on halunnut jälkikäteen ostaa itselleen vielä perinteisen, kovakantisen kirjan, koska he ovat huomanneet siitä olevan pysyvämpi opas erilaisiin rakkauselämän tilanteisiin. Kovakantisen kirjan saat postitse myös nopeasti, ja sillä välin voit pika-avuksesi lukaista myös nämä blogiartikkelit:

Kun haluat henkilökohtaista itsetuntosparrausta ja kannustusta, ota yhteyttä, niin tavataan livenä tai etänä. Lue lisätietoa täältä.

Sinkun ei tarvitse sietää mustasukkaisuutta

Sinkkuelämään ei kuulu myöskään mustasukkaisuuden synkkää energiaa, joka latistaa koko kodin tunnelmaa kiukkuhetkeä pidemmäksikin ajaksi. Sinkkuna ei tarvitse kärsiä puolisonsa mustasukkaisuudesta ja kiukuttelusta, kun itse oli vain työmatkalla eikä todellakaan harrastanut seksiä kollegansa kanssa. Sinkkuna ei myöskään itse tarvitse tuntea ahdistusta puolisonsa kepeästä rilluttelusta stadin yössä tai laskettelukeskusten after skissä.

Tässä blogikategoriassa puhutaan enemmän pettämisestä.

Sinkkuelämässä on niin monia hyviä puolia, että niistä kerrotaan tässä kattavassa artikkelissa: Sinkkuuden hyvät puolet myös huonossa parisuhteessa olevien oivallettavaksi – Sinkkuelämän Top 10 miksi kannattaa olla sinkku!

Miten sinkun seksielämä oikeasti eroaa hyvän parisuhteen seksistä?

Ei välttämättä mitenkään. Hyvässä parisuhteessa saa seksiä sopivan määrän ja laatu on kohdillaan. Onnellisessa parisuhteessa hyvä seksi on luonteeltaan rennosti muuntuvaa ja iloisesti kehittyväistä.

Parempi parisuhde yhdessä eteenpäin

Toisiaan rakastavat puolisot haluavat toisilleen aidosti hyvää ja inspiroituvat etsiessään yhteisiä uusia kiinnostuksen kohteita myös seksin saralla.

Vaikka epäilisit omaa seksuaalista vetovoimaasi, sinäkin varmasti saat hyvää seksiä sinkkuna

Jos parisuhde on kääntynyt kuivaksi eikä seksuaaliterapeutinkaan tapaaminen tuonut lämpöä vällyjen väliin, eroamista ei kannata pelätä ainakaan siksi, että pelkäisi jäävänsä seksittä sinkkunakin.

Avierohakemus: Miten haetaan avioeroa käräjäoikeudesta
Avierohakemus: Miten haetaan avioeroa käräjäoikeudesta. LUE TÄÄLTÄ HELPOT OHJEET AVIOEROHAKEMUKSEEN

Kaikki emme sovi toisillemme parisuhteeseen emmekä petiin, joten se, ettet ehkä kelpaa omalle puolisollesi ei tarkoita yhtään mitään sen suhteen, ettetkö kelpaisi vallan mainiosti monelle, monelle, monelle muulle!

Monen ex-puoliso on todellinen herkku seuraavalle, joka hänet tapaa. Oikeasti. Vaikka sinä vielä epäilisitkin omaa seksuaalista vetovoimaasi, sinäkin varmasti saat hyvää seksiä sinkkuna.

Riippumatta huonossa parisuhteessa kokemastasi seksuaalisesta laiminlyönnistä ja sen myötä kenties madaltuneesta seksuaalisesta itseluottamuksestasi, niin kaikesta menneestä kivusta huolimatta juuri sinunkin on mahdollista saada oikein hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä ja muista nettideittipalveluista sekä ihan perinteisestikin livenä uusia, mielenkiintoisia ihmisiä tapaamalla.

Ero pelottaa. Ero hävettää.
Eroaminen pelottaa, jos eron kokee epäonnistumisena. LUE TÄÄLTÄ

Haetko sinä hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä vai jostain muualta?

Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä

Seksuaalisuuden vapautuminen ja antoisuus on sinkkuelämän ihania puolia. Se toivottavasti tuli tämän artikkelin jälkeen selväksi 🙂 Muista sinkkuuden hyvistä puolista voit lukea tästä artikkelista:

  • Sinkkuuden hyvät puolet huonossa parisuhteessa olevien oivallettavaksi – Sinkkuelämän Top 10 miksi kannattaa olla sinkku!

Monenikäiset sinkut nauttivat toisistaan ilman sen suurempia parisuhdeodotuksia. Nettideittailussa onkin tärkeintä olla rehellinen sekä itselleen että potentiaalisille kumppaneille: haluatko sinä ensisijaisesti hyvää seksiä ilman parisuhdetta vai hyvää seksiä nimenomaan parisuhteessa? Kerrothan asiasta jo deitti-ilmoituksessa, kuten tässä artikkelissa kerrotaan: HYVÄ DEITTI-ILMOITUS: Millainen on hyvä deittiprofiili nettideittailussa?

Sinkkujen deittimarkkinoilla on halukkaita joka suuntaan, joten tärkeintä on, että sinä itse tiedostat, mikä on sinun toivomasi oma suuntasi. Ajan myötä vierellesi löytyy kyllä sellainen kulkija, jonka siihen haluat ja joka nauttii juuri sinun seurastasi.

Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä ja muista nettideittisovelluksista

Jos sinkkuelämän seksi vielä mietityttää, laitapa Erika Vikmanin Euroviisu 2020 -ehdokas Cicciolina soimaan ja ala surffata seuraa itsellesi!

”Kaunista on olla vapaa sekä rietas, liian moni tääll’ on itselleenkin vieras. En tarvii sormuksia, pinkkejä unelmia, ota musta tiukasti kii!”

Cicciolina (Erika Vikman / Janne Rintala / Mika Matti Laakkonen / Saskia Vanhalakka)

Cicciolinan tai muiden inspiroivien biisien soidessa lataa haluamasi nettideittisovellus kännykkäsi sovelluskaupasta. Tässä on pikalinkit suosituimpiin nettideittisivustoihin:

Haluatko sinä ensisijaisesti hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä tai muista deittisovelluksista vai seksuaalisestikin antoisan parisuhteen?

Tästä artikkelista voit lukea, mitä deitti-ilmoitukseen kannattaa kirjoittaa. Ja täältä siitä perustuuko nettideittailu vain ulkonäköön, ja pitääkö ilmoituksessa olla valokuvia: Hyvät valokuvat Tinderissä: Millaisia kuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen?

Tästä blogikategoriasta voit lukea, miten parannat parisuhdettasi monin tavoin – myös seksuaalisesti: Hyvä parisuhde -blogikategoria

Kun tykkäsit tästä artikkelista, olen kiitollinen, kun laitat hyvän kiertämään omalta osaltasi seuraamalla Rakkauden (r)evoluutiota Instagramissa (rakkaudenrevoluutio) ja Facebookissa (sivu Rakkauden revoluutio – Rakkauden evoluutio), ja jaat näitä postauksia omassa somessasi kavereillesi.

Lämmin kiitos ja iloista sinkkuelämää sinulle! 🙂

LUE MYÖS ESIMERKIKSI SEURAAVAT BLOGIKIRJOITUKSET: