Hyvinvoinnin parantaminen

Hyvinvoinnin parantaminen

Rakkauden (r)evoluutio -blogin Hyvinvointi-kategoriasta löydät vinkkejä hyvinvointisi parantamiseen parisuhdestatuksestasi riippumatta. Yksilön oman fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin parantaminen on avainasemassa niin parisuhteen parantamisessa, erosta eteenpäin selviämisessä kuin iloisen sinkkuelämän mahdollistajanakin.

HYVINVOINNIN PARANTAMINEN: Positiiviseen hyvinvointiin tarvitaan negatiivisiakin tunteita
Onnistuuko hyvinvoinnin parantaminen pelkän överipositiivisuuden ja tahdonvoiman avulla? LUE TÄÄLTÄ

Kokonaisvaltainen fyysinen ja henkinen hyvinvointi parisuhteessa

Keinoista luoda parempi parisuhde ja lisätä hyvinvointia parisuhteessa kerrotaan tarkemmin Hyvä parisuhde -blogikategoriassa.

HYVINVOINNIN PARANTAMINEN PARISUHTEESSA - Selibaatti parisuhteessa ahdistaa: Miltä tuntuu, kun puoliso ei halua seksiä?
Jos selibaatti parisuhteessa ahdistaa, miten voi parantaa hyvinvointiaan? LUE TÄÄLTÄ

Lue esimerkiksi seuraavat blogikirjoitukset hyvinvoinnin parantamisesta parisuhteessa:

Henkisen hyvinvoinnin parantaminen ennen eropäätöstä, eroprosessin aikana ja eron jälkeen

Hyvinvoinnin parantaminen jo ennen eroprosessin aloittamista on tärkeää, jotta eroa haluava osapuoli saa tuntea suurempaa varmuutta eropäätöksestään ja lisäksi jaksaa keskustella erotoiveistaan puolisonsa kanssa. Eroprosessia ei kannata aloittaa suinpäin stressaantuneena, vaan omaa hyvinvointiaan kannattaa vahvistaa parhaansa mukaan jo ennen h-hetkeä, eron puheeksi ottamista. Toisinaan oman hyvinvoinnin parantaminen ja stressin lievittyminen auttaa näkemään myös parisuhteen uudessa valossa ja kenties yhteinen suunta vielä löytyy.

HYVINVOINNIN PARANTAMINEN & Avioerohakemus: Miten haetaan avioeroa käräjäoikeudesta
Toisinaan avioeron hakeminen on paras keino parantaa molempien puolisoiden fyysistä ja henkistä hyvinvointia hyvinkin kokonaisvaltaisesti. LUE TÄÄLTÄ kattavat ohjeet avioeron hakemiseen helposti ja nopeasti.

Kun ero on ajankohtainen sinulle, lue hyvinvointiasi tukevia kirjoituksia Erota vai ei-blogikategoriasta. Eron jälkeiseen hyvinvoinnin parantamiseen liittyvät artikkelit löydät Eron jälkeen -blogikategoriasta. Tässä on muutama artikkeli näistä aiheista hyvinvoinnin parantamiseen liittyen:

Hyvinvoinnin parantaminen sinkkuna

Sinkkuelämän hyvinvointia käsittelevät kirjoitukset löydät Sinkkuelämää -blogikategoriasta. Lue esimerkiksi seuraavat blogipostaukset:

Henkisen hyvinvoinnin parantaminen

Erityisesti henkisen hyvinvoinnin parantaminen on aiheena esimerkiksi seuraavissa blogiartikkeleissa:

Helppoja keinoja parantaa sekä omaa että puolison hyvinvointia arjessa

Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta Hyvinvointi-blogikategoriasta. Tämä hyvinvointiblogi käsittelee sitä, miten voi parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin.

Muut Rakkauden (r)evoluution blogikategoriat ovat:

Hyvä parisuhde

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Erota vai ei?

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettaminen

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi tai itse petit, täältä saat vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Eron jalkeen

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkku

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue täältä lisää tämän blogikategorian postauksista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista sekä radio- ja lehtitoimittajien näkökulmista!