MEDIASSA: Rakkauden (r)evoluutio-kirjan ja -blogin medianäkyvyys

MEDIASSA: Rakkauden (r)evoluutio-kirjan ja -blogin medianäkyvyys

Aina silloin tällöin kaverini bongaavat kuvani lehtiartikkeleista ja lähettävät minulle valokuvan lukemastaan jutusta. Ne ovat hauskoja hyvän huomenen tai työpäivän piristyksiä. KIITOS NIISTÄ! Nuo viestit havahduttavat minut kesken arkiaskareideni huomaamaan kiitollisena sen, kuinka monet ihanat ystäväni halusivat tietentahtoen ilahduttaa juuri minua, ja lisäksi sain kokea kiitollisuutta siitä, että jokin lehti, radio tai podcast oli noteerannut Rakkauden (r)evoluution tärkeän sanoman, jota haluan jakaa. Parisuhteiden ja erojen parantamiseksi on arvokasta, että Rakkauden (r)evoluution sanoma kuullaan niin laajalti myös mediassa. Rakkauden (r)evoluutio-kirjan ja -blogin medianäkyvyys auttaa vanhan tabun murentamisessa lehtijuttu kerrallaan, joten kiitos Sinulle ihana lukija, joka jaat näitä juttuja somessa ja laitat hyvän kiertämään myös omassa lähipiirissäsi!

MEDIANÄKYVYYS Rakkauden (r)evoluutio-kirja ja -blogi mediassa: Helsingin Uutiset
Kaverini bongaama Rakkauden (r)evoluutio -artikkeli Helsingin Uutisissa. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Rakkauden (r)evoluution medianäkyvyys: Katso kaikki jutut täältä!

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti

Tällä Media-sivulla on useilla lehtikuvilla varustettu kooste lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista sekä Helsingin ja Turun kirjamessuista ja muista esiintymisistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut esillä mediassa:

Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio
Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio. LUE LISÄÄ!
 • Radio Aito Iskelmän haastattelu kuunneltavissa ilmaiseksi täällä.
 • Iltalehti: Useita artikkeleita.
 • Kotivinkki
 • Kauneus ja Terveys
 • Länsiväylä
 • Sielunpeili
 • Monikkoperheet
 • Helsingin Uutiset
 • Tapiola-Westend
 • Me Naiset
 • Leppävaara
 • Munkkiniemi/Munkkivuori
 • Lippajärvi-Kauniainen
 • Helsingin Kirjamessut
 • Turun Kirjamessut
 • Muut esiintymiset

Katso kaikki jutut täältä Media-sivulta.

Mitä itse oivallan, kun Rakkauden (r)evoluution sanomaa siteerataan mediassa?

KIRJA-BLOGI MEDIANÄKYVYYS: Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti Luetuimmat
Rakkauden (r)evoluutio Iltalehdessä. LUE TÄÄLTÄ!

Näissä monenlaisissa lehtiartikkeleissa ja radio-/podcast-haastatteluissa on itselleni mielenkiintoista oivaltaa, mitä kukin toimittaja on poiminut kirjastani ja haastatteluissa kertomistani tärkeistä ja niin monisyisistä asioista. Nousisiko sieltä jotain itse todennäköisesti sanomaani, jota en ole edes kuullut sanoneeni? Kun luen näistä mediassa julkaistuista artikkeleista ikäänkuin omia ajatuksiani, mutta toisen henkilön kuulemana, suodattamana ja koostamana, pohdin samalla, voisinko oivaltaa jotain uutta omista näkökulmistani?

Kirjan ja blogin medianäkyvyys on kuin muiden silmin simulointia

Rakkauden (R)evoluutiosta kirjoitettujen lehtiartikkeleiden lukeminen on minulle siis vähän niin kuin ’muiden silmin simulointia’, josta myös kirjassani kerron – muunmuassa näin:

”Kaikki eivät ajattele niin kuin me itse. Ei myöskään puolisomme. Parisuhteisiin ryhtymisen tai ajautumisen syyt ja parisuhteissa sinnittelyn motiivit ovat kullakin omanlaisensa. Myös erosyymme ovat omamme. Elämäänsä ja ajatuksiaan ei tarvitse muuttaa piirun vertaa, jos ei halua. Silti saattaa olla hyvä kuunnella muiden toiveita ja näkökulmia: niissä saattaa piillä pieni osa totuutta. Kun pohdintojaan jakaa muiden kanssa, omat piilossa olleet viisaatkin ajatukset pääsevät pureksittaviksi pala palalta. Kun itse avautuu luottamuksellisesti, toinenkin uskaltautuu avartamaan maailmankuvaasi omalla katsontakannallaan. On helpottavaa havaita, että se itseään pitkään piiskuroinut ajatus saattaakin olla pahasti vinossa! Kaikkea ajattelemaansa ei tarvitse enää uskoa.”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kirjassa on myös näppärä harjoitus Muiden silmin simulointiin. Arvaatko jo, mitä kaikkea arvokasta tuon mentaaliharjoituksen tekeminen voisi tuoda omaan elämääsi ajatus kerrallaan?

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehdessä samassa numerossa Lauri Tähkän kanssa
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehdessä samassa numerossa Lauri Tähkän kanssa. LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ.

”Lähipiirin mielipiteiden lisäksi kannattaa tunnustaa ulkopuolistenkin ihmisten uudenlaisten näkökulmien olemassaolo. Lukuisten näkövinkkeleiden keskiössä oivaltaa, että lopulta merkityksellistä oman elämän suunnan kannalta on se, mihin sitä itse haluaa viedä tästä eteenpäin. Puolison tai muun ahdistavan pieneksi käyneen lähipiirin taustahälyn saa jätettyä taakseen lähtemällä kävelylle vaikka jäätelökioskille tai kauemmaskin. Et ole maailman napa, joten sinun päätöksesi oman elämäsi suhteen ei kaada muiden maailmaa. Sen sijaan että mietit, mitäköhän muut ajattelevat ja puhuvat siitä, mitä teet, niin entä jos miettisitkin, mitä sinä itse ajattelet ja teet seuraavaksi? Siten antaisit muillekin parempaa ajateltavaa, jos heillä ei todellakaan ole muuta mietittävää.”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti

Medianäkyvyyden toinen hyvä puoli: Uusia näkökulmia toimittajilta ja lehtien lukijoilta

Tällä Media-sivulla on useilla lehtikuvilla varustettu kooste lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista sekä Helsingin ja Turun kirjamessuista ja muista esiintymisistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut esillä mediassa.

Sen lisäksi että mediassa julkaistut artikkelit Rakkauden (r)evoluution sanomasta jakavat hyvää viestiäni yhä laajemmalle, saan myös itse uusia näkökulmia siihen tarinaan, josta kerron. Uudet näkökulmat avaavat aina uusia mahdollisuuksia omalle kasvulleni. Joskus näkökulmiaan esittävät toimittajat, toisinaan lehtijuttujen lukijat, jotka kirjavilla kommenteillaan tosissaan välillä ravistelevat Rakkauden (r)evoluutiotakin. On huippuhienoa saada herättää kiivastakin keskustelua tabusta, jolloin sen vahingollinen voima heikkenee jokaisen positiivisen argumentin myötä! Medianäkyvyys on siis sitä suuremmaksi hyväksi mitä aremmasta, vaietusta tabusta on kyse.

Entä milloin Sinä annat itsellesi luvan nähdä ne kaikki mahdollisuudet, jotka muut ihmiset näkevät ympärilläsi? Muiden näkökulmista parempiin parisuhteisiin ja erinomaisiin eroihin liittyen kannattaa lukea Rakkauden (r)evoluutiosta, jossa on lukuisten onnellisissa ja onnettomissa parisuhteissaan elävien sekä monien eronneiden miesten ja naisten tositarinoita heidän kokemuksistaan.

TILAA KIRJA suoraan kustantajalta tästä linkistä. Lisätietoa kirjasta löydät täältä.

BLOGIIN täältä.

KIRJA-BLOGI MEDIANÄKYVYYS Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Sielun Peili -lehti
Rakkauden (r)evoluutio Sielun Peili -lehdessä

Rakkauden (r)evoluution medianäkyvyys: Katso kaikki jutut mediassa täältä!

Tällä Media-sivulla on useilla lehtikuvilla varustettu kooste lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista sekä Helsingin ja Turun kirjamessuista ja muista esiintymisistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut esillä mediassa.

Lue lisää Rakkauden (r)evoluutio -kirjan ja blogin medianäkyvyydestä täältä Media-sivulta.

Kirjan ja blogin medianäkyyvydestä: Rakkauden (r)evoluutio Me Naisissa
Rakkauden (r)evoluutio Me Naisissa