MEDIA

MEDIA

Tällä Media-sivulla on useilla lehtikuvilla varustettu kooste lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista sekä Helsingin ja Turun kirjamessuista ja muista media-esiintymisistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut esillä mediassa. Lukijapalautekoosteen voit lukea tästä artikkelista.

Tässä alussa on nopeaa katsausta varten lista, mutta kaikki artikkelit suorine lukulinkkeineen löydät sivua alaspäin edetessäsi.

 • Radio Aito Iskelmän haastattelu kuunneltavissa ilmaiseksi täällä.
 • Iltalehti: Useita artikkeleita Rakkauden (r)evoluutiosta. Pääsivun luetuimpia artikkeleita, Iltalehden Suuri Erokysely, kiivasta lukijakommentointia ja viikonloppulehdessä Lauri Tähkän seurassa. Linkit Iltalehti-nettiartikkeleihin alla.
 • Kotivinkki-lehdessä upeaa kirsikkakukkaloistoa ja keskustelua vuoroasumisesta tässä perhelehti-mediassa.
 • Kauneus ja Terveys -lehden Top 3 -parisuhdekirjana Rakkauden (r)evoluutio.
 • Länsiväylä-lehti: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”
 • Sielunpeili -lehti: Pelastaako parisuhde vai erotako erinomaisesti? ”Ei jäädä jankkaamaan!”
 • Monikkoperheet-lehti: ”Kaikenkattava teos eroa harkitsevalle. Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan”
 • Helsingin Uutisten viikonloppunumeron kansikuvassa
 • Tapiola-Westend -lehden kansijuttu: ”Rakkauden (r)evoluutio tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin”
 • Me Naiset -lehti: Miltä ero tuntuu lähimmäisten silmin?
 • Leppävaara-lehden kansi: ”Espoolainen talousjohtaja perehtyi miesten ja naisten parisuhdeongelmiin”
 • Munkkiniemi/Munkkivuori -lehti
 • Lippajärvi-Kauniainen-lehti
 • Vantaan Sanomat: ”Kirja antaa ajateltavaa”
 • Helsingin Kirjamessut 2019
 • Turun Kirjamessut 2019
 • Muut esiintymiset

Median haastattelupyynnöt ja Key Note -puhujatilaisuudet

Media-haastattelut & Key Note Speech -puhuja Kati Niemi, Rakkauden (r)evoluutio

Median edustaja: Ota yhteyttä, kun haluat haastattelun. Keskustelen erittäin mielelläni itsensäkehittämiseen, ihmissuhteisiin, sinkkuelämään, parisuhteisiin, pettämiseen, eroamiseen ja antoisampaan elämään liittyvistä teemoista!

Muut Key Note -puhujatilaisuudet: Kun olet järjestämässä tilaisuutta, johon kaipaat Key Note Speech -inspiraatiota itsensäkehittämiseen ja rohkeuteen liittyen, ota yhteyttä!

Rakkauden (r)evoluutio mediassa

Tästä blogiartikkelista voit lukea tuntemuksiani näistä kirjoituksista ja siitä, millaista on saada viesti joltain tutultani, joka on bongannut kirjani ja minut jostain mediasta: Rakkauden (r)evoluutio mediassa

Näissä blogipostauksissa puolestaan kerron, miltä mediajulkisuus tuntuu:

Tämä blogipostaus kertoo, millaista on, kun Tinder-deittinikin kommentoivat kirjaani tai lehtijuttuja: Kun Tinder-deittisi lukee tarinasi… Lue alta lisää lehtiartikkeleista ja radio-/podcast-linkeistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut.

Radio Aito Iskelmän haastattelu

Radio Aito Iskelmä: Suplassa Rakkauden (r)evoluution haastattelu kuunneltavissa ilmaiseksi täällä.

Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio
Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio

Miten puhaltaa puhtia parisuhteeseen? Entä, mistä tietää, milloin kannattaa erota? Tätä pohdittiin Aito Iskelmän Päivässä Rakkauden (r)evoluutio -kirjan kirjoittajan Kati Niemen kanssa.

Media & Key Note -puhujatilaisuudet: Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio
Radio Aito Iskelmä / Supla-nettiradiohaastattelu

Iltalehti: Pääsivun luetuimpia artikkeleita, Iltalehden Suuri Erokysely, kiivasta lukijakommentointia ja viikonloppulehdessä Lauri Tähkän seurassa

Iltalehti julkaisi useammankin artikkelin sekä nettisivullaan että muutamissa Iltalehden paperilehdissäkin. Klikkiotsikoiden ansiosta Rakkauden (r)evoluutiota koskevat artikkelit nousivat Iltalehden pääsivun luetuimpien artikkeleiden joukkoon, ja keskustelu kävi kiivaana artikkelin Lukijoiden Kommentit -osiossa ja Iltalehden Facebookissa. Samassa Iltalehden viikonloppunumerossa oli artikkelit Lauri Tähkän avioerosta ja Rakkauden (r)evoluutiosta: ”Kolme merkkiä kertoo, että ero on oikea ratkaisu”. Linkit Iltalehden nettiartikkeleihin seuraavien kuvien alla.

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti Luetuimmat
Iltalehden pääsivulla Luetuimmat -artikkelina
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehdessä samassa numerossa Lauri Tähkän kanssa
Iltalehden viikonloppunumerossa hyvässä seurassa 😀
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti. Media-haastattelut & Key Note Speech -puhuja Kati Niemi, Rakkauden (r)evoluutio.
Toisessa Iltalehti-paperinumerossa oli juttua Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemen omista asumisjärjestelyistä eron jälkeen.
Iltalehden suuri erokysely: Rakkauden (r)evoluution viittaukset
Iltalehden suuri erokysely: Rakkauden (r)evoluution viittaukset
Iltalehden suuri erokysely: Rakkauden (r)evoluution viittaukset
Iltalehden suuri erokysely: Rakkauden (r)evoluution viittaukset
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti
Iltalehden useat artikkelit herättivät paljon keskustelua.

Linkit Iltalehden nettiartikkeleihin Rakkauden (r)evoluutiosta:

Kotivinkki-lehdessä upeaa kirsikkakukkaloistoa ja keskustelua vuoroasumisesta

Media-haastattelut & Key Note Speech -puhuja Kati Niemi, Rakkauden (r)evoluutio
Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija ja Key Note Speach -puhuja Kati Niemi

Kotivinkki-lehti kirjoitti vuoroasumisen mallistani. Kotivinkki-lehden kuvauksia varten piipahdin Helsingin Munkkiniemessä, jossa kuvaaja oli bongannut kuvauspaikaksi upean kirsikkapuun ja pari muutakin kivaa kuvauspaikkaa! Ihan tsäkällä näytin pinkkeine rotseineni istuvan kirsikkapuistomaisemaan, ja ennen lehden ilmestymistä odotinkin innolla, miten kuvaaja on saanut ikuistettua tuon kukkapaljouden ympärilläni – se oli upea!

Ja kyllähän Kotivinkki-ammattikuvaajan otokset tekivät kunniaa tuolle kirsikkakukkaloistolle, vai mitä mieltä olet näistä!?

Media-haastattelut & Key Note Speech -puhuja Kati Niemi, Rakkauden (r)evoluutio
Media-haastattelut & Key Note Speech -puhuja Kati Niemi, Rakkauden (r)evoluutio
Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi
Kotivinkki -lehdessä

Kauneus ja Terveys -lehden Top 3 -parisuhdekirjana Rakkauden (r)evoluutio

Kauneus ja Terveys -lehti: Top 3 parisuhdekirjat
Kauneus ja Terveys -lehti: Top 3 parisuhdekirjat

Kauneus ja Terveys -lehdessä psykologi Tony Durderfeltin parisuhdeteemaisen haastattelun yhteydessä esiteltiin kolme kirjaa, joista voi hakea vinkkejä parisuhteen parantamiseen. Tuossa parisuhdekirjojen kärkikaartissa oli myös Rakkauden (r)evoluutio: Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Lue ”Katosiko rakkaus?”-artikkeli täältä.

TV:stä tutun Tony Dunderfeltin kanssa olimme yhtä aikaa esillä myös Turun Kirjamessuilla 2019 ison auditorion lavalla, jossa Ylen radiotoimittaja haastatteli meitä parisuhteen parantamiseen ja eropohdintoihin liittyen. Haastattelumme jälkeen suuntasimme Tonyn kanssa vielä messuosastolle ständeille signeeraamaan kirjojamme, ja jatkamaan keskustelua. Kaikkinensa oikein mukava kokemus!

Länsiväylä-lehti: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”

”Ero ei ole paniikin paikka”, totesin Länsiväylän viikonloppunumerossa, kuten myös tässä blogiartikkelissani: Ero ei ole paniikin paikka.

Länsiväylä-lehden toimittaja oli lukenut Rakkauden (r)evoluutio-kirjan, ja piti sen erilaisia harjoituksia mielenkiintoisina. Keskustelimme harjoitusten soveltamisesta erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, sillä toimittaja oli oivaltanut, että kirjan lopussa olevat 57 mentaaliharjoitustahan ovat varsin monikäyttöisiä! Olin ilahtunut tuosta havainnosta, jonka toimittaja teki – niin kuin monet muutkin kirjan lukijat.

Länsiväylä-lehden toimittaja nosti artikkeliinsa muutamia Rakkauden (r)evoluution ajatuksia, ja loppukaneetiksi tiivisti kirjani tarkoituksen hyvin: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Länsiväylä-lehti
Rakkauden (r)evoluutio Länsiväylä-lehdessä

Sielunpeili -lehti: Pelastaako parisuhde vai erotako erinomaisesti?
”Ei jäädä jankkaamaan!”

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Sielun Peili -lehti
Rakkauden (r)evoluutio Sielun Peili -lehdessä

Sielunpeili -lehti nosti artikkelin näkyvästi esille heti sisällysluettelossa. Artikkelissa ”Pelastaako parisuhde vai erotako erinomaisesti” pohdittiin kuihtuvan parisuhteen hälytysmerkkejä ja sitä, millä keinoin yksilö ei jäisi enää jankkaamaan iänikuisen ”Erotako vai eikö?”-ajatuskierteeseensä.

Sielunpeili-lehden numero bongasi runsassanaisesta haastattelustani monta avainideaa ja kuvasi muunmuassa tekemieni haastattelujen pohjalta muokkautunutta rakkauden ja vapauden ajatusmaailmaani siitä, miksi jokaisen kannattaisi suhtautua eron mahdollisuuteen positiivisen sallivasti – erityisesti, jos haluaa onnellisen parisuhteen:

”Ajattelen, että eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen. Kun ei pidä suhteesta pakolla ja pelolla kiinni, niin silloin tarjoutuu mahdollisuus avautua uudella tavalla kumppanillekin.”

Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi Sielunpeili -lehdessä

Avoimuus on lähentymisen, luottamuksen ja vilpittömän rakkauden perusta. Näin myös eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen.

Lue Sielunpeili-lehtiartikkeli täältä.

Monikkoperheet-lehdeltä vahva suositus: ”Kaikenkattava teos eroa harkitsevalle. Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan”

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Monikkoperheet-lehti
Rakkauden (r)evoluutio Monikkoperheet-lehdessä

Yhden arki-iltani piristykseni oli tämä kuva, jonka ystäväni lähetti minulle lukiessaan Monikkoperheet-lehteä: ”Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan”, sanoi lehden toimittaja Rakkauden (r)evoluution kirja-arvostelussaan.

Helsingin Uutisten viikonloppunumeron kansikuvassa

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Helsingin Uutiset
Ystävät bongaavat artikkeleita lukemistaan lehdistä, mikä piristää aina!

Eräänä aamuna sain tekstaripiristyksen kaveriltani: Rakkauden (R)evoluution tiimoilta keikuin Helsingin Uutisten viikonloppunumeron kansikuvassa. Sain tuon samaisen lehden paperiversion toiseltakin stadilaiselta, joka oli myös bongannut sen postinsa joukosta eräänä viikonloppuna.

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Helsingin Uutiset
Rakkauden (r)evoluutio Helsingin Uutisissa ja Länsiväylässä

Tapiola-Westend -lehden kansijuttu: ”Rakkauden (r)evoluutio tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Tapiola-Westend -lehti
Rakkauden (r)evoluutio Tapiola-Westend -lehden kannessa

”Kirja käsittelee parisuhteen parannuskeinoja, mutta lisäksi se tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin”, todettiin paikallislehden Tapiola-Westend artikkelissa. Kuten kirjassanikin kirjoitan, myös tässä lehtiartikkelissa oli nostettu kirjani sanoma siitä, miksi haluan puhua eron mahdollisuudesta positiivisesti:

”Kaikkien kannattaisi suhtautua eroon positiivisen sallivasti ja erityisesti nimenomaan silloin, kun haluaa onnellisen parisuhteen. Moni voisi saada hyvänkin parisuhteensa vahvemmalle pohjalle sallimalla itselleen ajatuksen mahdollisesta erosta, koska tällöin riidat ja ajoittain tylsä arki eivät olisikaan enää uhka perusturvallisuuden tunteelle. Jos pelkää liikaa tulevansa hylätyksi, on vaikeaa rohjeta avautuakaan puolisolleen juuri sellaisena kuin kuitenkin on. Jos siis haluaa tulla puolisonsa kohtaamaksi ja hyväksymäksi, on avattava itsensä alttiiksi myös mahdolliselle hylkäämiselle.”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Lehtiartikkelissa mainitaan, että kirjassa ei anneta valmiita vastauksia, vaan pikemminkin sadoilla kysymyksillä ja uudenlaisilla parisuhde- ja eropositiivisilla ajatuksilla möyhitään lukijan ehkä pinttyneitäkin ajatusmalleja, jotta lukija itse saa kaipaamiaan oivalluksia ja löytää omanlaisensa ratkaisunsa.

Tapiola-Westend -lehden kansijuttu: "Rakkauden (r)evoluutio tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin"
Tapiola-Westend -lehti: ”Rakkauden (r)evoluutio tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin”

Tämä lehtiartikkeli, joka julkaistiin useammassa pääkaupunkiseudun aluelehdessä (ks. alla), perustui alunperin Tapiola/Westend-lehden toimittajan tekemään haastatteluun siitä näkökulmasta, että nimenomaan tapiolalainen kirjoitti kirjan ja vieläpä aiheesta, joka ei liity hänen omaan päivätyöhönsä talousosaston johtajana. Toimittaja halusikin tietää, miten viihdyn Tapiolassa: erinomaisesti! Lehti nostikin haastattelustani esille hauskan yksityiskohdan mainitsemastani sivulauseesta: 

”Olen ystävillenikin kehunut myös Sandro-kantaravintolaani, jonka mainiot tarjoilijat tervehtivät minua aina halaillen”, Kati Niemi naurahtaa.

Me Naiset -lehti: Miltä ero tuntuu lähimmäisten silmin?

Me Naiset -lehti pyysi haastattelun Rakkauden (r)evoluutio-kirjailija Kati Niemen lisäksi myös hänen äidiltään ja kahdelta ystävältään, jotka ovat myös Katin ex-aviomiehen pitkäaikaisia ystäviä vuosikymmenten ajan. Kolmen aukeaman pituinen artikkeli ”Ero koskettaa koko lähipiiriä” keskittyi käsittelemään avioeroa läheisten silmin: miltä heistä tuntui, kun yli 20 vuotta yhdessä ollut pari erosi. Lue Me Naiset-artikkeli täältä.

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Me Naiset
Osa kuusisivuisesta Me Naiset-artikkelista.

Leppävaara-lehden kansi: ”Espoolainen talousjohtaja perehtyi miesten ja naisten parisuhdeongelmiin”

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Leppävaara -lehden kansijuttu
Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Leppävaara -lehden kansijuttu

Edellä mainittu alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muunmuassa tässä Leppävaara-lehden numerossa.

Munkkiniemi/Munkkivuori -lehti

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Munkkivuori -lehti
Rakkauden (r)evoluutio Munkkivuori -lehdessä

Edellä mainittu alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muunmuassa tässä Munkkiniemi/Munkkivuori-lehden numerossa.

Lippajärvi-Kauniainen-lehti

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Lippajärvi-Kauniainen -lehti
Rakkauden (r)evoluutio Lippajärvi-Kauniainen -lehdessä

Edellä mainittu alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muunmuassa tässä Lippajärvi/Kauniainen-lehden numerossa.

Vantaan Sanomat: ”Kirja antaa ajateltavaa”

Lue Vantaan Sanomien artikkeli täältä: Talousjohtaja perehtyi kaksi vuotta suomalaisten parisuhteisiin ja kirjoitti erokirjan – ”Moni roikkuu huonossa liitossa”

Helsingin Kirjamessut 2019

Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi ja Koukuttavat Suhteet -kirjailija Susanna Ruuhilahti olivat Helsingin Kirjamessuilla syksyllä 2019 Enna Kulon haastattelemana. Kirjan kustantajan Art Housen messuosastolla eräät antoivat mahtavaa palautetta, joka kuvastaa osuvasti Rakkauden (r)evoluutio -kirjan sanomaa:

”Onko teillä myynnissä se Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio? Itse olen jo lukenut sen, mutta haluan ostaa sen nyt omakseni, kun se on niin hyödyllinen parisuhteen parantamiseen. Ja tämä ystäväni haluaa ostaa sen itselleen, kun hän on juuri pohtimassa eroa.”

Messuvieraat Helsingin Kirjamessuilla 2019

Parisuhteen parantaminen ja eroaminen ovat molemmat yhtä kelpo ratkaisuja tilanteesta ja yksilöistä riippuen. Muuta lukijapalautetta voit lukea täältä.

Media & Key Note -puhujatilaisuudet: Helsingin Kirjamessut
Helsingin Kirjamessut 2019
Media & Key Note -puhujatilaisuudet: Helsingin Kirjamessut & Turun Kirjamessut (Tony Dunderfelt)

Turun Kirjamessut 2019

Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi ja psykologi Tony Dunderfelt (Miksi mies ei puhu tunteistaan -kirja) Turun Kirjamessuilla syksyllä 2019 Ylen toimittajan Kalle Talosen haastattelemana Turun messukeskuksen suuressa auditoriossa.

Media & Key Note -puhujatilaisuudet: Turun Kirjamessut
Turun Kirjamessut 2019
Media & Key Note -puhujatilaisuudet: Turun Kirjamessut
Turun Kirjamessut

Key Note Speech-puheet ja muut esiintymiset

Media & Puhujatilaisuudet: Kirjahaastattelu
Kuvassa vasemmalla haastattelija Enna Kulo, oikealla Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi.
Media & Puhujatilaisuudet: Kirjahaastattelu
AINA AITOJA KESKUSTELUJA! 😀
Haastattelu Helsingin Kolmen Sepän patsaan Rosebud-kirjakaupassa.

Ratkaisukeskeinen ”parisuhdekirja” vai ”erokirja”?

Lisätietoa kirjasta löydät täältä ja lukijapalautteita täältä.

Kysy ratkaisukeskeistä, parisuhde- ja eropositiivista Rakkauden (r)evoluutiota lähimmästä kirjakaupastasi tai tilaa näppärästi nettikirjakaupoista, esimerkiksi suoraan kustantajalta tästä linkistä.

Mistä Rakkauden (r)evoluutio siis oikein kertoo? Se ei ensinnäkään ole pelkästään onnistuneen eroamisen opaskirja, vaan yhtälailla opas parempaan parisuhteeseen. Rakkauden (r)evoluutio-kirja on parisuhteen uutta suuntaa käsittelevä selkeän päätöksenteon opas, joka avustaa lukijaansa hänen itsensä kannalta parhaimpaan päätökseen. Tavoitteena on päätös todella panostaa parisuhteeseen tai siitä irtautumiseen.

Teeman mukaisesti ystävänpäivänä julkaistu, Art House Oy:n kustantama Rakkauden (r)evoluutio: parempi parisuhde vai erinomainen ero keskittyy parisuhteessa elävien miesten ja naisten usein edestakaisin poukkoileviin pohdintoihin siitä, kannattaako heikoissa kantimissa olevaan suhteeseen panostaa vielä kerran kunnolla vai olisiko molempien osapuolten kannalta sittenkin parempi erota onnellisesti ja onnistuneesti.

Uusi ajatusmalli rikkoo vanhaa tabua

Ratkaisukeskeinen Rakkauden (r)evoluutio käsittelee parisuhteen parannuskeinoja käytännönläheisesti, mutta lisäksi tuo esille olennaisen, vanhaa tabua suojelleista uskomuksista poikkeavan uuden ajatusmallin parisuhteen parantamiseksi: kaikkien kannattaisi suhtautua eroon positiivisen sallivasti ja erityisesti nimenomaan silloin, kun haluaa onnellisen parisuhteen. Moni voisi saada hyvänkin parisuhteensa vahvemmalle pohjalle sallimalla itselleen ajatuksen mahdollisesta erosta, koska tällöin riidat ja ajoittain tylsä arki eivät olisikaan enää uhka perusturvallisuudentunteelle. Jos pelkää liikaa tulevansa hylätyksi, on vaikeaa rohjeta avautuakaan omana itsenään puolisolleen juuri sellaisena kuin kuitenkin on. Jos siis haluaa tulla puolisonsa kohtaamaksi ja hyväksymäksi, on avattava itsensä alttiiksi myös mahdolliselle hylkäämiselle.

Kirjassa ei anneta valmiita vastauksia, vaan pikemminkin sadoilla kysymyksillä ja uudenlaisilla parisuhde- ja eropositiivisilla ajatuksilla möyhitään lukijan ehkä pinttyneitäkin ajatusmalleja, jotta lukija itse saa kaipaamiaan oivalluksia ja löytää omanlaisensa ratkaisunsa.

Kirjassa on paljon haastattelemieni miesten ja naisten tositarinoita heidän onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja eroistaan, jotta lukijakin havaitsisi oman parisuhteensa ongelmakohdat helpommin. Parisuhdettaan on helpompaa parantaa vasta, kun tietää ensin, missä kaikessa mättää.

Kun eropäätöksen taustalla olevat syyt ovat useimmiten niin moninaiset, kirjan avulla pystyy paremmin hahmottamaan koko vyyhdin ja ymmärtämään selkeämmin, miksi pohtii eroa yhä uudelleen eikä siltikään ole saanut päätöstään tehtyä.

Kirjassa on lähes 60 erilaista mielenkiintoista harjoitusta, joiden avulla lukija saa jäsenneltyä ajatuksiaan, toiveitaan, uskomuksiaan ja pelkojaan.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

TILAA KIRJA suoraan kustantajalta tästä linkistä.

Lisätietoa kirjasta löydät täältä.

BLOGIIN täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.