TIETOA MEISTÄ

Rakkauden (r)evoluutio mediassa

Rakkauden (r)evoluution perustaja Kati Niemi on itsensäkehittämismenetelmien käyttöön sertifioitu NLP Trainer -valmentaja sekä Suomen Hypnoosiliiton ja kansainväliset standardit täyttävän ammatillisen hypnoterapiakoulutuksen sertifioitu Kliininen Hypnoterapeutti. Katin opintoihin on kuulunut monia terapeuttisia valmennustekniikoita, kuten kognitiivista käyttäytymisterapiaa (CBT Cognitive Behavioral Therapy) ja gestalt-terapiaa. Lontoon Yliopistossa psykologian lisäopintojen parissa viihtyvä Kati jakaa Rakkauden (r)evoluution seuraajille omien sekä haastattelemiensa miesten ja naisten kokemusten lisäksi uusinta tutkimustietoa psykologian ja neurobiologian alalta liittyen itsensäkehittämiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, motivoitumiseen, tunteiden johtamiseen, intuition hyödyntämiseen ja rakkauden moniin ulottuvuuksiin.

Katin pitkä johtamis- ja coaching-kokemus muun muassa suuren kansainvälisen konsernin johtajana näkyy Rakkauden (r)evoluution lempeännapakassa tavassa haastaa lukijaansa pysähtymään itsensä äärelle, tutkailemaan kasvukipujaan rehellisesti ja inspiroitumaan unelmistaan. Kati tarttuu vilpittömällä uteliaisuudella ja ilolla myös niihin tabuihin, joita Rakkauden (r)evoluutiossa ruoditaan parisuhteisiin ja niiden päättymiseen, pettämiseen tai sinkkuelämään liittyen.

Positiiviseen hyvinvointiin tarvitaan negatiivisiakin tunteita

Rakkauden (r)evoluution missiona on herätellä lempeännapakasti kypsiä aikuisia, vielä monin tavoin kehityskelpoisia miehiä ja naisia heräämään siihen, miksi parisuhdearki saattaa ajoittain tuntua vaikealta ja miten itseään saisi kehitettyä niin, että elämästä tulisi antoisampaa joko siinä parisuhteessa tai ilman sitä. Rakkauden (r)evoluution tärkeimmät arvot ovat Rakkaus, Vapaus, Ilo ja Turvallisuus.

Parempi parisuhde yhdessä eteenpäin

Rakkauden (r)evoluutio tarttuu vaikeimmiltakin tuntuviin ihmissuhdeongelmiin aina ratkaisukeskeisesti, positiivisesti ja inhimillisesti. Lue esimerkiksi täältä, miksi tietoinen surutyö voi vahvistaa ja intuitiivinen hidastaminen saattaa viedä kohti tavoitetta nopeamminkin kuin tavoitteeseen puskeminen yltiöpositiivisen tahdonvoiman varassa:

Rakkauden (r)evoluutio Instagramissa: rakkaudenrevoluutio

Katin tavoitat henkilökohtaisesti helpoiten some-tilien kautta lähettämällä yksityisviestin. Kerro, missä Kati voisi auttaa juuri sinua itsesi kehittämisen polullasi!

Rakkauden (r)evoluutio sosiaalisessa mediassa

Rakkauden (r)evoluutio Facebookissa

Suorat linkit Rakkauden (r)evoluution Facebook-sivulle ja Instagramiin. Kiitos, kun seuraat, tykkäät, kommentoit ja jaat sekä tägäät Rakkauden (r)evoluution mukaan postauksiisi! Pannaan hyvä kiertoon yhdessä 🙂

Rakkauden (r)evoluution YouTube-kanava

Rakkauden (r)evoluution YouTube-videot TÄÄLTÄ

YouTube-videot löydät tuon ylläolevan linkin lisäksi tämän sivuston oikeasta yläkulmasta. Lämmin kiitos Sinulle, kun laitat hyvän kiertämään myös omassa lähipiirissäsi esimerkiksi jakamalla näitä videoita ja blogiartikkeleita somessakin!

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

Kannattaako erota vai parantaa parisuhdetta pysyvästi? TILAA NYT Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Lisätietoja kirjasta: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kirjan tilaus: Rakkauden (r)evoluutio -kirja kovakantisena tai e-kirjana täältä!

Parisuhdeongelma - Parisuhdekriisi

Rakkauden (r)evoluutio -blogi

Sivun oikeasta yläkulmasta löydät blogikategoriat:

Hyvä parisuhde

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Erota vai ei?

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettaminen

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi tai itse petit, täältä saat vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Hyvinvointi

Hyvinvointi:

Miten parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin? Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta blogikategoriasta!

Eron jalkeen

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkku

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Parisuhdekirja Erokirja

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue täältä lisää tämän blogikategorian postauksista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista sekä radio- ja lehtitoimittajien näkökulmista!

Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?
Lukijakommentit ja median näkökulmat Rakkauden (r)evoluutiosta LUE TÄÄLTÄ