Erota vai ei?

Erota vai ei?

Mistä tietää, kannattaako erota vai jatkaa parisuhdetta? Milloin ero on oikea päätös? Miten tehdä eropäätös, tai päätös parantaa parisuhdetta pysyvästi? Milloin kannattaa erota ja milloin on fiksumpaa ryhtyä parantamaan parisuhdetta konkreettisesti ja kunnolla, pysyvästi? Tämä Erota vai ei? -blogikategoria käsittelee eropohdintaa – ehkäpä koko parisuhteen elinkaaren vaikeinta hetkeä.

Rakkauden (r)evoluutio -blogikategoriat ja niiden postaukset löydät oikeasta yläkulmasta.

Tämä blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi.

Ero pelottaa
Eroaminen pelottaa, jos eron kokee epäonnistumisena.

Kun parisuhde ahdistaa, moni miettii, kannattaako vielä yrittää yhdessä eteenpäin vai olisiko sittenkin parempi erota?

Jotkut jättävät eroamatta, vaikka haluaisivat – ihan vaan siitä syystä, että eivät kehtaa erota. Lue vaikkapa tämä blogipostaus eropohdintojen ristiriitaisuudesta:
”En kehtaa erota, vaikka haluaisin.”

Mistä tietää, kannattaako erota vai ei? Milloin pitäisi vielä yrittää parantaa parisuhdetta?

Tämä Erota vai ei? -blogikategoria keskittyy päätöksentekoon parisuhteen suunnasta. Joko pysyvästi parempaa parisuhdetta tai erinomaista eroa kohti. Molempi parempi.

Tämän blogikategorian artikkeleissa käsitellään sitä, kun ero pelottaa ja joskus se voi olla ainoa eron este. Joten miten tehdä eropäätös silloin, kun sisimmässään tietää, että on parempi erota?

Ja miten saada voimia uskoa uuteen yritykseen? Miten tehdä selkeä päätös parantaa parisuhdetta pysyvästi ja konkreettisesti?

Tästä Erota vai ei? -blogikategoriasta saat oivalluksia päätöksentekosi tueksi

Katso oikeasta yläkulmasta tämän blogikategorian postaukset, kun pohdit, kannattaako jatkaa yhdessä vai erota onnellisesti.

Muut Rakkauden (r)evoluutio -blogikategoriat ja niiden postaukset löydät oikeasta yläkulmasta.

Suuren suosion saanut, positiivisesti kannustava ja ratkaisukeskeinen Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -kirja keskittyy päätöksentekoon juurikin tässä parisuhteen risteyskohdassa, kun päässä pyörii tämä vaikea päätös: erota vai ei? Ja jos päättää vielä kerran parantaa parisuhdettaan kunnolla ja pysyvästi, niin mitä se konkreettisesti edellyttää parisuhteen molemmilta puolisoilta? Entä jos päättää erota, millaiselta eroaminen tuntuu ja miten voisi löytää vielä uuden rakkauden ja sen pitkään kaipaamansa onnellisen parisuhteen?

Erota vai ei – kas, siinä pulma! Rakkauden (r)evoluutio -kirja keskittyy tuon pulman ratkaisuun eli parisuhteen elinkaaren tärkeimpään päätöksentekoon ja sen toteuttamiseen onnistuneesti ja onnellisesti. Olipa päätöksenä se parisuhteen parantaminen tai onnellinen ero. Lue Rakkauden (r)evoluutio -kirjasta lisää täältä.

Muut Rakkauden (r)evoluution -blogikategoriat ovat:

Hyvä parisuhde

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Erota vai ei?

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettaminen

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi tai itse petit, täältä saat vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Hyvinvointi

Hyvinvointi:

Miten parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin? Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta blogikategoriasta!

Eron jalkeen

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkku

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Parisuhdekirja Erokirja

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue täältä lisää tämän blogikategorian postauksista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista sekä radio- ja lehtitoimittajien näkökulmista!

Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?
Lukijakommentit ja median näkökulmat Rakkauden (r)evoluutiosta