Hyvät valokuvat Tinderissä: Millaisia kuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen?

Hyvät valokuvat Tinderissä: Millaisia kuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen?

21-vuotisen parisuhteeni jälkeen koittaneiden sinkkuvuosieni aikana kävin noin 80 miehen kanssa treffeillä. Toisin sanoen kirjoittelin vielä useamman miehen kanssa ennen noita ensitreffejä, joita puolestaan edelsivät verkkokalvoilleni heijastuneet lukuisat valokuvat jos jonkinlaisista miehistä edestä ja takaa – toisinaan liiankin läheltä ja vääristä paikoista zoomattuina. Tässä artikkelissa kerron, minkälaisia valokuvia mielestäni Tinderiin tai muuhun deittisovellukseen kannattaa ladata, ja millaiset kuvat kannattaa jättää odottamaan omaan kännykkään tai sitten ainakin sen potentiaalisen parisuhteen syventymistä. Millaisia ovat hyvät valokuvat Tinderissä tai muissa nettideittisovelluksissa?

Hyvä deitti-ilmoitus

Tästä artikkelista voit lukea, millainen on muutoin hyvä deitti-ilmoitus Tinderissä tai muissa deittisovelluksissa: HYVÄ DEITTI-ILMOITUS: Millainen on hyvä deittiprofiili nettideittailussa?

Hyvät valokuvat Tinderissä: Millaisia kuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen?

Koska keskustelen tästä teemasta mieluusti jokaisen treffaamani miehen ja tuntemani naisen kanssa, olen kuullut monenlaisista havainnoista nettideittiprofiileista. Käymieni keskustelujen pohjalta tässä artikkelissa pohditaan valokuvien merkitystä nettideitti-ilmoituksessa:

 • Perustuuko Tinder-deittailu vain valokuviin ja siloiteltuun pintaan?
 • Riittävätkö pelkät hyvät valokuvat tekemään deittiprofiilista kiinnostavan?
 • Kertovatko valokuvat jotain arvokasta muustakin kuin ulkonäöstä?
 • Millaiset ulkonäkökriteerit deittaillessa on miehillä ja naisilla?
 • Ovatko hyvät valokuvat Tinderissä tai muussa nettideittiprofiilissa oikeasti tärkeät?
 • Mitä tehdä konkreettisesti, jos ei ole yhtään ideaa järkevään valokuvaan eikä koskaan koe onnistuvansa valokuvissa? Näihin pulmiin löydät 10 vinkkiä tämän artikkelin lopusta.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta eivät nekään ole kaikki kaikessa. Hyvän deitti-ilmoituksen muista ominaisuuksista voit lukea tästä blogipostauksesta: Millainen on hyvä deittiprofiili eli deitti-ilmoitus nettideittipalvelussa?

Perustuuko Tinder-deittailu vain valokuviin ja siloiteltuun pintaan?

Olen lukuisia kertoja keskustellut siitä, miksi nettideittiprofiilin valokuvat ovat monille tärkeitä, ja myös siitä, miksi jotkut pikemminkin karsastavat juuri meitä, joille nuo kuvat ovat tärkeitä deitti-ilmoituksessa. Eräs hyvä sinkkuystäväni ei halua mennä Tinderiin siksi, että hän uskoo sen perustuvan vain ulkonäölle eikä siellä kukaan kuulemma kertoisi itsestään yhtään mitään aitoa ja syvällistä.

Hän uskoo yhä näin, vaikka hän tietää minunkin löytäneen nykyisen rakkaani juurikin sieltä pahamaineisesta Tinderistä. 🙂 Tämä ystäväni kuitenkin hakee nettideittiseuraa edelleen muista sovelluksista. Hän siis ei ole koskaan edes käynyt Tinderissä kokeilemassa, onko se vain valokuvien kiiltokuvapintaa.

Tinder-profiilin saa luotua ilman kuviakin, mutta…

Tinder-vastaisiin ennakkoluuloihin vastaan näin:

 • Tinder-profiilin saa luotua ihan ilman kuviakin. Joillakin ei ole lainkaan kuvaa. Varsinkin varatut ihmiset, jotka profiilitekstissään kertovat avoimesti olevansa parisuhteessa ja Tinderissä salaa kumppaniltaan, ovat deittiprofiilissaan ilman kuvia – kuten varmaan niissä muissakin deittisovelluksissa, joissa Tinder-kammoinen ystäväni etsii uskollista puolisia parisuhteeseen. Tinderiin rekisteröityessä kysytään vain nimi ja ikä, jotka Tinder-sovellus noutaa suoraan Facebook-profiilistasi, jos päätät rekisteröityä softaan Facebookillasi (ei ole pakko). Valokuvat eivät siis ole mitenkään pakolliset Tinderissä.
 • Kuvien lisäksi Tinder-profiiliin ei ole pakko myöskään kirjoittaa mitään kuvausta itsestään, mutta onneksi useimmat kertovat itsestään edes lyhyesti. Lue, millainen on hyvä deitti-ilmoitus täältä.
 • Tinderissä on valtava määrä ihan meitä tavallisia keski-ikäisiä sinkkuja ja siten valtava määrä ihan tavallisten keski-ikäisten arkisia perusvalokuvia.
 • Useimmissa muissa nettideittisovelluksissa olevat sinkut ovat myös Tinderissä, ja joka paikassa ihan samoilla kuvilla. Mitäpä sitä toisenlaisia kuvia napsimaan eri paikkoihin, kun massamarkkinointikin toimii. 🙂 Tinderistä löytyvät sinkut eivät siis ole sen siloitellumpia ja ulkonäkökeskeisempiä kuin muistakaan softista löytyvät sinkut. Samat miehet ja naiset pyörivät monissa paikoissa, mutta useimmat ovat ainakin Tinderissä sen helppokäyttöisyyden ja laajan käyttäjämäärän vuoksi.
 • Jos etsii aitoa ja syvällistä seuraa, niin eikö avoimuus valokuvien osalta olisi hyvä keino murtaa jäätä ja tulla esille omana itsenään? Jos peittelee itseään jo deittiprofiilissakin, niin kuinka avoimesti uskaltaa olla oma itsensä deiteilläkään?

Tässä artikkelissa kirjoitin ulkonäköpaineista deitti-ilmoituksen suhteen: HYVÄ DEITTI-ILMOITUS: Millainen on hyvä deittiprofiili nettideittailussa?

Riittävätkö pelkät hyvät valokuvat tekemään deittiprofiilista kiinnostavan?

Jokainen valitsee seuransa kuvien ja tekstien kokonaisuuden perusteella. Joillekin riittävät pelkät hyvät valokuvat, mutta minä ja itseasiassa kaikki naispuoliset sinkkuystäväni olemme sitä mieltä, että lähtökohtaisesti emme klikkaa sellaisten miesten profiileja, joissa on vain valokuvia eikä mitään kuvausta. Me uskomme vankasti, että mitä vähemmän ihminen kertoo itsestään, sitä enemmän hänellä on peiteltävää tai ainakin vähemmän avoimesti annettavaa.

Ainakin siis monet naiset pyyhkäisevät profiilin välittömästi vasemmalle, jos profiilissa on vain valokuvia – olivatpa ne kuinka hyviä tahansa. Tästä arikkelista voit lukea, miksi profiilin kirjoittaminen on niin tärkeää, ja mitä kaikkea siinä profiilissa olisi hyvä kertoa: Millainen on hyvä deittiprofiili eli deitti-ilmoitus nettideittipalvelussa?

Myös monet miehet ihmettelevät sellaisten naisten deittiprofiileja, joissa naiset eivät kerro itsestään mitään. Joskus tuon esittelytekstin puuttuminen voi kertoa enemmän kuin ne tuhat sanaa törröhuulivalokuvien kautta. Vahva suositukseni on siis hyödyntää nettideittisovelluksen tarjoamat ominaisuudet: kuvausteksti ja valokuvat yhdessä toimivat parhaiten.

Hyvät valokuvat Tinderissä kertovat muustakin kuin ulkonäöstä

Minä ja itseasiassa useimmat mies- ja naispuolisista sinkkuystävistäni haluavat nähdä henkilöstä edes yhden tavallisen, arkisen kuvan ennen kuin he laittavat viestiä. Tässä on muutamia perusteluja, miksi valokuvat ovat minun ja monen muun mielestä tärkeitä:

Deittikumppanin avoimuus ja kyky olla oma itsensä valokuvissa

Valokuva voi osaltaan kertoa seuraa hakevan ihmisen avoimuudesta ja kyvystä olla oma itsensä potentiaalisen kumppanin edessä. Kukaan meistä ei ole täydellinen sinkkuna eikä myöskään siinä potentiaalisessa tulevassa parisuhteessa. Uskallatko sinä olla silti oma itsesi ja asettaa itsesi alttiiksi edes yhden valokuvan osalta?

Mielenkiinnonkohteet valokuvissa

Valokuva kertoo henkilölle tärkeistä asioista, harrastuksista ja paikoista. Kun sinkku hakee puolisoa, hän todennäköisesti haluaa jotain yhteistä puuhaa, mielenkiinnon kohteita ja arvoja. Valokuvista voi saada paljon sellaista informaatiota, jota pelkkä teksti ei paljasta. Tässä toisessa artikkelissa on kerrottu, kannattaako lasten kuvien julkaisu omassa deittiprofiilissa: SINKKUVANHEMMAN DEITTAILU: Lapset ja deitti-ilmoitus

Valokuvien piiloviestit

Jos henkilöllä on kaikissa kuvissaan olutpullo, viinilasi tai tupakka kädessä, mistä se saattaisi kertoa? Se voi olla arvokas tieto jollekulle suuntaan tai toiseen.

Valokuvien kohde, tausta ja kuvaustyyli voivat kertoa henkilön taipumuksista, mielenkiinnon kohteista, siisteystasosta tai luovuudesta sekä monesta muusta asiasta. Ylitulkintaan ei kuitenkaan pidä ryhtyä omien eikä toisten kuvien kohdalla.

Valokuvat lisäävät kiinnostusta

Henkilön lempeä hymy, iloiset silmät sekä muutenkin tavallisen miellyttävä olemus voivat saada kuvan katsojan näkemään pintaa syvemmältä, ja herättämään lisäkiinnostusta, jos henkilön kirjallinen profiiliteksti ei vielä kannustanut kirjoittamaan tervehdysviestiä.

Jos henkilö murjottaa kuvissaan tai näyttää jopa törkyiseltä ja huonokäytöksiseltä (niitäkin valitettavasti on nettideittimarkkinoilla kuten kotikaupungin yökerhoissakin), on suuri helpotus jättää tuhlaamatta aikaansa henkilöön kuvien selaamista enempää.

Seksuaalisuus deitti-ilmoituksen valokuvissa

Kertooko henkilön valokuvien seksuaalinen lataus sellaisesta, mitä itsekin haluaa deittikumppaniltaan? Liika voi olla liikaa, mutta sopiva pikku pilke silmäkulmassa voi sytyttää sellaisenkin, joka ei etsi pelkkää seksiseuraa vaan syvää rakkaussuhdetta. Kuvissa ei kuitenkaan todellakaan ole pakko flirttailla (ei edes siellä pelätyssä Tinderissä!) eikä useimmat sellaisia kuviaan jaakaan deittiprofiilissaan. Hyvän maun raja on häilyvä ja henkilökohtainen, joten tällä pelatessaan saa olla tarkkana. Tästä teemasta lisää tämän artikkelin vinkkilistassa!

Deitti-ilmoituksen valokuvat helpottavat yhteydenottoa

Kuvassa näkyvästä aiheesta, esimerkiksi harrastuksesta, voi saada aloitettua molempia kiinnostavan keskustelun luontevasti. Jään murtaminen on helpompaa, kun on nähnyt jo valokuvista, että tuohan ainakin näyttää ihan mukavalta tyypiltä – ehkäpä uskallan laittaa hänelle viestin!

”Ei musta saa yhtään hyvää valokuvaa Tinderiin.”

Ensinnäkin Tinder ja muut nettideittipalvelut ovat täynnä aivan tavallisten keski-ikäisten ihmisten aivan tavallisia, arkisia valokuvia. Valokuvia on otettu milloin keittiön pöydän ääressä, milloin vessan peilin edessä. Välillä edestä, välillä sivusta ja takaa. Toisinaan aivan liian läheltä kameraa ja välillä niin kaukaa, ettei kuvasta erota ihmistä juuri lainkaan. Sinun aivan tavalliset kuvat mahtuvat kyllä siihen joukkoon. Tavallinenkin kuva riittää.

Sinun ei tarvitse olla komistus eikä kaunotar löytääksesi hyvää seuraa itsellesi. Sinun omat kuvasi riittävät varsin mainiosti, kunhan ne kuvaavat sinua aitona omana itsenäsi etkä yritä esittää enempää kuin olet. Epäaitous on rumempaa kuin teknisesti kaunis otos.

Me jokainen viehätymme monenlaisista ihmisistä. Lisäksi monilla meistä on omia mieltymyksiämme, ja niistäkin me joustamme, kun vaan muut osatekijät loksahtavat kohdilleen. Seuran haussa on kyse kokonaisuudesta, ei ulkonäöstä. Nettideittiprofiilin valokuvat ovat siis tärkeitä alussa jään rikkomiseksi ja avoimuuden tunnelman luomiseksi, vaikka ovatkin monelle lopulta sivuseikka varsinaisessa päätöksenteossa potentiaalisen parisuhteen aloittamisessa.

Hyvät valokuvat Tinderissä ja ulkonäkökriteerit deittaillessa

sinkkuvanhemman parisuhde lapsettoman kanssa
Sinkkuvanhemman parisuhde lapsettoman kanssa: Kannattaako?

Joillekin miehille ja naisille kelpaa vain tietyntyyppisen, etukäteen määritellyn ulkonäön omaava kumppani. Jos tuolla kriteerillään he ovat aikaisemmin löytäneet upeita kumppaneita pitkiin parisuhteisiin, he ymmärrettävästi haluavat toistaa samaa onnistumisen strategiaansa. Monilla on kuitenkin paljon laajemmat markkinat, kun oma kohderyhmä ei ole vain kapean nichen edustajia.

Osa naisista viehättyy erityisesti kaljuista tai pitkähiuksisista miehistä, mutta deittailevat mielellään muitakin. Jotkut miehet himoitsevat pieniä tai pyöreitä naisia, mutta tutustuvat mieluusti muihinkin mukaviin naisiin. Joku kiinnostuu toisen hymystä, toinen kiinnittää katseensa kaikenmuotoisiin peppuihin ja kolmas näkee silmät sielun peilinä. Sinunkin silmäsi hymyilevät suupieliesi kanssa, kun ajattelet jotain oikein mukavaa lomamatkaa tai harrastustasi. Sinusta saa mahtavia kuvia ihan selfie-kännykkäkuvina. Kuvasi kelpaavat varmasti sille ihmiselle, jota sinä kaipaat elämääsi joko seksiseurana tai rakastavana puolisona.

10 vinkkiä: Näin otat hyvät valokuvat Tinderiin tai muuhun deittisovellukseen!

Jos et tiedä, minkälaisia valokuvia Tinderiin tai muihin deittisovelluksiin kannattaisi ladata, niin tässä on avuksesi pikaopas hyvien deittivalokuvien ottamiseksi:

Hyvät valokuvat deitti-ilmoitukseen: Vinkki #1 Monta valokuvaa

Tallenna profiiliin niin monta valokuvaa kuin vain voit, niin saat annettua laajemman kuvauksen itsestäsi ja intresseistäsi.

Vinkki #2 Omia valokuviasi sinusta itsestäsi

Ota valokuvia sinusta. Älä lataa vain etäisiä kuvia kauniista maisemista, talostasi, autostasi, moottoripyörästäsi ja muusta maallisesta mammonasta. Sinä etsit seuraa, eivät tavarasi, oletan? Itse en myöskään laittaisi nettideittiprofiiliin lasteni valokuvia, vaan mielestäni riittää, että profiilitekstissä kertoo esimerkiksi lasten määrän ja iän – jos sitäkään ylipäänsä haluaa jakaa profiilissaan.

Vinkki #3 Monipuolisia valokuvia

Ota erilaisia valokuvia itsestäsi eri paikoissa ja puuhissa: harrastuksissa tai muissa sinulle tärkeissä paikoissa ja aktiviteeteissa. Jos pidät mökillä kalastamisesta, ota siitä kuva, koska todennäköisesti näytät kalastaessasi onnelliselta ja ison kalasaaliisi kanssa hymyilet todennäköisemmin. Lisäksi tulevan potentiaalisen puolisosi on hyvä tietää, mistä tykkäät ja mihin puuhiin sinusta voisi saada seuraa. Jos toivoisit seurustelukumppanistasi seuraa lasketteluun tai hiihtoreissuille, ota kuva itsestäsi jossain rinteessä tai hiihtoladulla. Jos esimerkiksi Pariisi on lempikaupunkisi, vihjaa siitä tuoreella matkakuvallasi. Yhteisen intressin jakaminen on varmempi keino saada yhteydenotto kuin se, että jakaa itsestään vain peruspeiliselfieitä. Anna kuvien kertoa tekstin ohella, mistä sinä pidät ja mihin ehkäpä toivoisit seuraa vierellesi.

Vinkki #4 Lämpimiä lähikuvia

Ota kuvia tarpeeksi läheltä niin, että sinut näkee eikä joudu arvuuttelemaan, kuka pöytäseurueen ihmisistä oletkaan juuri sinä. Sinun ei tarvitse olla kuvissasi komistus eikä kaunokainen, ja useimpia tavallisia ihmisiä jopa pelottaa liian sliipatun näköinen tyyppi. Liian makeilevat ja heruttavat lähikuvat voivat saada profiilia katsovan henkilön miettimään, onko profiilikuvassa keikistelevä henkilö itsekeskeinen pintaliitäjä tai onko se ladannut kuvansa Tinderiin vain saadakseen tykkäyksiä huonon itsetuntonsa kohottamiseksi eikä oikeasti ole etsimässä ainakaan parisuhdetta. Täältä voit lukea somekuvien ja huonon itsetunnon korrelaatiosta, onko se totta vai tarua.

Ota itsestäsi aidosti lämpimiä valokuvia juuri siinä hetkessä, kun ajattelet rakkaudella vaikkapa lastasi, lemmikkiäsi, hauskoja juhlia tai rentouttavaa lomamatkaa. Palauta mieleesi jokin asia, joka tuo sinulle oikeasti hyvän mielen. Tuo rento hyvä olosi saa sinut myös näyttämään valokuvassa lämpimästi lähestyttävältä ja tyytyväiseltä elämäänsä.

Vinkki #5 Hyviä kasvokuvia deitti-ilmoitukseen

Sekä miesten että naisten olen kuullut pitävän yhtenä tärkeimpänä asiana sitä, että deittiprofiilin kuvassa oleva henkilö katsoo kameraa lämpimästi. Hymy on bonus, mutta kaikilta se ei aina irtoa ja se on ihan ookoo niinkin. Silmät ovat kuitenkin monelle sielun peili, ja niitä on turhaa peittää aurinkolaseilla ainakaan joka valokuvassa, vaikka itsensä avoimesti esille tuominen saakin jännittää. Kasvokuvaa ei kannata ottaa alhaalta ylöspäin, vaan mieluummin kasvojen korkeudelta tai hieman yläviistosta – meillä kaikilla olevia kaksois- ja kolmoisleukia ei välttämättä kannata korostaa tietentahtoen juuri deittiprofiilissaan 🙂

Vinkki #6 Valokuvia vähän kauempaakin

Hyvät valokuvat Tinderissä

Ota hyviä valokuvia itsestäsi tarpeeksi kaukaa niin, että sinun ihohuokosesi ja nenäkarvasi eivät karkoita potentiaalista puolisoasi ainakaan ennen kuin oikeasti pääsette kosketusetäisyydelle. Vessaselfiet ja duck facet aina samasta yläviistosta napsattuina eivät tee kuvistasi hyviä eivätkä anna sinusta lämpimästi rentoa kuvaa, vaikka ne olisi otettu mukamas ihan nopeasti jossain kylpyhuoneessa kiirehtiessäsi töihin.

Jos haluat itsellesi älykästä seuraa, älä aliarvioi kuviesi katsojaa. Fiksu ihminen haluaa fiksua seuraa ja tunnistaa feikit vedokset nopeasti.

Vinkki #7 Hyvät kokovartalokuvat Tinderissä

Lataa profiiliisi myös ainakin yksi kokovartalokuva. Siis ihan vaatteet päällä riittää, kiitos. Vaikkapa muhkeaan lasketteluasuun sonnustautuneena, mutta edes jossain muodossa kokonaan näkyvänä. Joillekin ihmisille deittikumppanin pituus ja kehon koostumus ovat erittäin tärkeät ennakkotiedot jo heti deitti-ilmoituksessa. Anna heidän tuntea niin. Heillä saa olla seksiseuran ja puolison valintakriteerit juuri sellaiset kuin heillä on, vaikka itselläsi olisi erilaiset valintaperiaatteet.

On varmasti kaikkien kannalta parempi, että he saavat suorittaa väistämättömän karsintansa heti alussa rehellisten kokovartalokuviemme perusteella kuin että kivan kirjoittelun jälkeen homma kaatuisikin viimeistään ensitreffeillä siihen, että sinä olitkin liian pitkä, liian pätkä (ne ”miesten korkokengätkin” jalassa…!), liian laiha, liian lihava, liian lihaksikas tai liian luiseva. Olen lukuisilta miehiltä kuullut, kuinka jopa pisimpiä miehiä vähintään huvittaa, jopa ärsyttää, kuulemma yllättävän monien naisten ensimmäinen yhteydenottoviesti (pääsääntöisesti valitettavasti vasta miehen aloitteen jälkeen): ”Kuinka pitkä sä olet?”

Monet naiset kuulemma kuitenkin haluavat miehen olevan vähintään 15 cm pidempi. En tiedä, miten tämä pituus näkyy käytännössä vaikka keittiönpöydän ääressä keskustellessa tai sänkypuuhissakaan, mutta jostain tämmöinen maaginen pituuserovaatimus on vallannut nettideittimarkkinoitakin.

Jos itse olisin ”lyhyt” (?) mies ja edes parikin kertaa saisin pakit kuultuani joltain ventovieraalta naiselta, että olen liian lyhyt hänelle, niin välittömästi laittaisin pituuteni täysin avoimesti jo deitti-ilmoitukseeni. En jaksaisi edes aloittaa keskustelua sellaisen naisen kanssa, jolle tuo olisi ihan ensimmäisiä kysymyksiä. Jos sinä, mies, tuskailet pituuttasi, älä huoli. Minä olen satavarma, että sinäkin olet just passelin kokoinen juuri sille naiselle, joka rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Ja muunlaista seuraa tuskin edes kaipaat vierellesi hetkeksikään?

Arvostetaan muidenkin kriteereitä, vaikka ne eivät olisikaan meidän maun mukaisia. Lataa siis edes yksi kokovartalokuva ja mies, kerro pituutesi, – yleisön pyynnöstä.

Valokuvavinkki #8 Miesten hyvät valokuvat Tinderissä

Törkykuvien miehille vinkki:

Ota kuvia edestä, mutta älä etumuksestasi. Älä, vaikka haluaisit pelkkää seksiä ja uskoisit kuvasi tuovan tarjolla olevan tavarasi esille juuri parhaassa kuvakulmassakin. Ne innostavat vain erittäin harvoja naisia. Monet naiset ovat havainneet, että ainakaan ulkomailla Tinderissä miehet eivät postaa törkykuvia, paljastele karvaisia peppuvakojaan tai näytä sormimerkkejä. Esimerkiksi fuckin näyttäminen ei uskoakseni houkuta myöskään niitä fuck buddyja. Jos haluat törkytoiminnallasi nimenomaan karkottaa naiset ympäriltäsi, teet sen helpoiten pysymällä kokonaan poissa nettideittipalvelusta. Kiitos.

Muille sinkkumiehille vinkki:

Monet naiset tykkäävät kyllä katsella hyvännäköisten miesten farkkupeppuja katukuvassa ja lihaksikkaita miesvartaloita omassa sängyssään, mutta jos jo tarpeeksi sinkkuseksistä nauttinut nainen etsii rakkaudelliseen parisuhteeseen lämmintä ja luotettavaa miestä, niin sinun peppu- ja rintalihasposeerauskuvasi todennäköisesti swaipataan suoraan vasemmalle. Parisuhdetta etsivä nainen ei todennäköisesti uskalla kellistyä sinunkin adonissyliisi, ellei hänellä ole paha puute päällä. Ja ehkä sinä et halua seuraa vain puutteessa eläviltä naisilta, joille olet pelkkä lihanpala muiden joukossa? Jos haluat, jatka vaan valitsemallasi tiellä – se toimii varmasti tiettyyn tarpeeseen ja joidenkin naisten kohdalla 🙂

Yhtälailla kuin sinä osaat riisua meidät naiset mielessäsi, vaikka olemme profiilikuvissamme vaatteet päällä, niin myös me osaamme kuvitella mielessämme, minkälaiselta esimerkiksi siistin villapaitasi alta paljastuva ihosi tuntuisi sormenpäissämme ilman että sinun tarvitsee riisua paitaasi jo valokuvaa varten. Jos haluat itsellesi älykkään ja seksuaalisesti mielikuvitusrikkaan naisen, anna hänen tehdä oma aivotyönsä jo profiilikuviasi katsellessasi. Kaikkia pelikortteja ei sinunkaan tarvitse paljastaa profiilikuvissasi. Aavistus riittää. Jätä kipinää treffeillekin.

Profiilikuvia valitessasi mieti, mitä haluat kertoa juuri sille naiselle, jonka haluat tavata. Haluatko hänet sänkyyn yhdeksi vai useammaksi kerraksi? Haluatko löytää aidosti lämpimän naisen, joka rakastaisi sinua kenties koko loppuelämäsi ajan? Millainen on juuri se nainen, jota mietit, kun katsot kameraan hänelle kuvaa tallentaessasi? Kuvittele hänet elävästi edessäsi ja ota kuva itsestäsi. Ja kappas, tallensit tunnelman välillänne todella onnistuneeseen valokuvaan!

Valokuvavinkki #9 Naisten hyvät valokuvat Tinderissä

Miehet eivät taida olla niin kriittisiä kuin me naiset pornahtavien kuvien karsimisen suhteen. Naisena harkitse kuitenkin sinäkin tarkkaan, minkälaisen kuvan haluat antaa itsestäsi sille miehelle, jonka toivot lähestyvän sinua. Mihin tarkoitukseen etsit seuraa? Onko profiilikuva itsestäsi rehellinen ja tavoitteesi kannalta tarkoituksenmukainen?

Älä perusta deittiprofiilia vain haaliaksesi miesten tykkäyksiä ja nähdäksesi teoreettisen markkina-arvosi. Sellaisesta joidenkin naisten käytöksestä olen kuullut ikävää kommenttia liian monilta miehiltä, joten halusin sanoa sen tässä vinkkilistassani sinulle suoraan: se ei tunnu kivalta. Ethän pelaa miesten tunteilla, vaikka joku ex-miehesi olisi sinua satuttanut ja kaipaisit itsetuntoboostia. Kun lataat kuvia itsestäsi nettideittipalveluun tulevan rakkaan miehesi nähtäville, niin mieti ensin, mitä haluat kertoa hänelle itsestäsi juuri tuolla lähikuvallasi. Tee päätöksesi arvojesi ja tavoitteidesi mukaan. Sinun tuleva rakas miehesi löytää sinut kyllä. Älä pelaa potentiaalisen tulevan rakkaasi tunteilla.

Vinkki #10 Tuoreet hyvät valokuvat Tinderissä ja muissa deitti-ilmoituksissa

Lataa profiiliisi tuoreita kuvia. Älä lataa lapsuus- ja teinivuosiesi kuvia, äläkä niitä huippuotoksiasi, joissa olit omasta mielestäsi 10 vuotta tai 10 kiloa paremman näköinen kuin nyt. Sinä saat olla sen ikäinen ja näköinen kuin olet nyt. Sinä etsit seuraa itsellesi tänään etkä sille nuoremmalle minällesi. Ole kaikissa kuvissasi aito oma itsesi juuri sellaisena kuin olet tänään.

Ensitreffeille mennessäsi et halua nähdä parikymppisen deittikumppanisi pettynyttä ilmettä, kun sinä oletkin jo viisikymppisen näköinen etkä ollut tuonut sitä selkeästi esille profiilikuvissasi. Vaikka olisit viisikymppinen ja haluat nimenomaan nuorta seuraa, tee se avoimesti nykyisillä kuvillasi. Vanhemmille naisille ja miehille löytyy kyllä sitä nuortakin seuraa ihan avoimilla pelikorteilla pelattaessa. Runsaasti. Usko pois. Sinun ei tarvitse esittää yhtään mitään. Ole vain oma itsesi myös tuoreissa valokuvissasi.

Vuoden tai parin vuoden takaisia kuvia voi vielä postata, jos tuoreempia ei millään juuri nyt tältä istumalta ehdi napsaista ja on kova kiire päästä jo perustamaan se deittiprofiili. Mutta heti kun olet saanut profiilin perustamispaineet pois alta (millä tahansa keinoilla…!), niin pyydä ensi viikolla vaikka ystävääsi ottamaan sinusta edes kolme kivaa kuvaa. Ystäväsi kyllä tietää, mistä sinä pidät ja millaisissa aktiviteeteissa annat oman itsesi tulla esille ihan luonnollisesti, joten pyydä hänet avuksesi!

Ovatko hyvät valokuvat Tinderissä tai muussa nettideittiprofiilissa oikeasti tärkeät?

Mitä mieltä sinä olet: onko deitti-ilmoitukseen oikeasti tärkeää laittaa myös hyviä valokuvia? Minun mielestäni monipuoliset valokuvat ovat olennainen osa rehellistä ja avoimeen vuorovaikutukseen kutsuvaa deittiprofiilia. Tärkeintä on siis olla aito niin profiilitekstissään kuin valokuvissaankin. Hyvien valokuvien avulla voit antaa itsestäsi laaja-alaisesti sellaisen kokonaiskuvan kuin oikeastikin olet.

Kuvasi riittävät varmasti.

Sinä riität.

Se henkilö, jota sinä oikeasti kaipaat vierellesi, odottaa jo näkevänsä sinun deittiprofiilisi, jossa hymyilet suoraan hänen sydämeensä.

Iloista nettideittailua sinulle!

LUE MYÖS: