KIITOS! Lukijapalaute koskettaa ja toisinaan myös naurattaa :-)

KIITOS! Lukijapalaute koskettaa ja toisinaan myös naurattaa :-)

Kaikki antamanne vinkit ja saamani lukijapalaute koskettaa minua paljon, ja toisinaan ihan naurattaakin – olette kyllä hulvattomia ja hillittömiä aina välillä! Lämmin kiitos.

Parisuhdekirja lukijapalaute kokemuksia

Juuri siksi haluan tässä blogipostauksessani nyt jakaa kanssasi myös saamaani monenlaista lukijapalautetta. Saatanpa tämän kirjoituksen loppusuoralla paljastaa salaisuuden tulevastakin. Jotain uutta on siis Rakkauden (r)evoluution tiimoilta tiedossa vielä. 🙂

Kirjahaastattelu
Aidosti hulvattoman palautteen lisäksi myös kirjahaastattelut saavat hymyn huulilleni! Lue haastatteluista ja muusta mediajulkisuudesta täältä.

Lukijapalaute-kooste

Tämä blogipostaus keskittyy siis lukijapalautteeseen. Median edustajien, esimerkiksi lehtitoimittajien antamasta palautteesta voit puolestaan lukea näistä kirjoituksista:

Mitä on liian positiivinen ajattelu?
Mitä on liian positiivinen ajattelu? LUE TÄÄLTÄ

Kuten mediajutuista voit lukea, olen saanut lukuisia kommentteja myös ihmisiltä, jotka eivät ole lukeneet kirjaani tai blogiani, vaan ainoastaan lööppijulkaisun esimerkiksi Iltalehdessä, jossa on julkaistu useita haastatteluitani. Tässä blogikirjoituksessa on mietintöjäni mediajulkisuuden myötä saamastani ’palautteesta’. Toisessa kirjoituksessani on mietintöjäni siitä, miksi jotkut antavat palautteen jo etukäteen esimerkiksi tässä muodossa: ”En uskalla lukea Rakkauden (r)evoluutiota”.

Palautetta saan monessa muodossa, joskus jopa tällaisen suklaalevyn muodossa 🙂

Parisuhdekirja Lukijapalaute
Lukijapalaute koskettaa monessa muodossa.

Tämän monenlaisen palautteen koostaminen saikin minut miettimään, että millaista palautetta sinä, Rakkauden (r)evoluution lukija, annoit tänään rakkaimmallesi, siis ainakin itsellesi? 🙂

Rakkauden (r)evoluution saama lukijapalaute tähän mennessä

Kirjassa haastattelemieni ihmisten tositarinat heidän onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja eroistaan ovat punaisella fontilla, joten selkeyden vuoksi tehdään samoin tässä blogikirjoituksessa. Tässä siis Rakkauden (r)evoluution saamaa lukijapalautetta, olkaa hyvä!

”Tää kirja on todella kovaa kamaa, hyvällä tavalla!”

”Kirjasi vaikuttaa loistavalta! Oletko ajatellut pitää webinaareja?”

”Itkun ja naurun lomassa kirja tarjosi hyviä eväitä oman suhteeni käsittelyyn.”

”Hyvä juttu siitä, että mitä rakkaus on.”

”Kirjasi on mitä mainioin opus turhankin pitkään sinnitelleelle ydinperhesissille! Suurkiitos rakentavista ajatusvinkeistäsi! Hyvä kiertää kauttasi monelle tilanteessaan kärvistelevälle.”

”Ihana lukea sun viisaita kirjoituksia. Paljon pitäisi saada muutosta asenteisiin, kun niin moni menee sieltä mistä ns. helpolla pääsee eikä viitsi ajatella. Onneksi omalla esimerkillä voi tehdä itse parhaansa.”

”Tämä kirja toimii myös parisuhteen voimakirjana. Se saattaa pelastaa jonkun parisuhteen sen suvantovaiheessa. Kirja herättää ajatuksia ja muistuttaa miksi sen puolison kanssa taas olikaan.”

”Kirjan avulla huomasin monesti, että meillähän on oikeastaan ihan hyvä parisuhde!”

”Ainakin yhden eronneen näkökulmasta tämä kirja antaa just oikeaa toivoa! Kaikkea, mitä erossa tulee mieleen, on käsitelty kaunistelematta mutta positiivisesti. Kirjailija sanoo suoraan mutta pehmeästi. Haastateltujen mietteet ovat tutunkuuloisia ajatuksia. Kirja herättää ajattelemaan ja ottamaan vastuuta omasta elämästä. Aion kyllä lukea kirjan vielä moneen kertaan ja ottaa oppia myös nykyiseen parisuhteeseeni!”

”Kirjan luettuani näen myös erossa uusia hyviä puolia.”

Koskettavaa. Ja kaunista.

”Kirjaa lukiessa joutuu oikeesti menemään itseensä. Kirja nostattaa tunteita ja pakottaa ajattelemaan niitä ajatuksia, joita olen käynyt itsekin läpi parisuhdettani pohtiessani. Asioiden tajuaminen on rankkaa. Mutta kyllä sitä kuitenkin haluaa tutustua omiin ajatuksiinsa silloinkin, kun ne aikalailla jo tietääkin.”

”Tämän pitäisi olla pakollista lukemista eroaville. Jospa eroihin liittyvää negatiivisuutta olisi sen jälkeen vähemmän.”

”Ihanaa lukea esimerkkejä siitä, kuinka eron voi hoitaa hyvissä väleissä. Eronneiden välien ei tarvitse olla kylmät kuin jääkaudella!”

”Eka ajatus: ihan mieletön jytky paketti – ihan käsittämättömän vaivan oot nähnyt. Asiaa ja konkretiaa on paljon. En keksi, mitä oisin kaivannut enemmän. Harjoituksia oot valmistellut paljon – hyvä, että osa kevyempiä ja toiset syvällisempiä. Mun oma haaste on, että tosi huonosti saan itteni paneutumaan osana kirjan lukua harjoituksiin, jotka vaatis aikaa ja miettimistä. Mainio! Good job, Kati, totisesti!”

”On lukijasta kiinni, kokeeko tämän kirjan raskaana vai voimaannuttavana. Kirjaa lukiessani huomasin usein ajattelevani, että meillä on tämäkin hyvin, tuokin toimii, rakastan, olen onnellinen ja kiitollinen. Mutta jos on huonossa suhteessa, niin kirja antaa varmasti perspektiiviä, voimia ja rohkeutta tehdä ratkaisuja parempaan suuntaan.”

”Kirja on vielä hieman kesken, mutta tekstitä voi jo tässä vaiheessa päätellä kirjoittajan olevan älykäs ja kaunis!”

Koskettava ja kaunis lukijapalaute voi siis nostattaa kyyneleet silmiini todella monesta syystä! 🙂

Positiivinen parisuhdekirja-erokirja
Positiivinen parisuhdekirja-erokirja ensi kertaa kirjailijan hyppysissä saa myös hymyn huulille!

WOW! Respect.

Eräältä Rakkauden (r)evoluutio -kirjan lukijalta tuli ”vain” tämä lyhyt ja ytimekäs palaute:
”WOW!”

Muuan lukija lähetti kuvan sairaalasta, jossa oli lukemassa kirjaani ja sen jälkeen kirjastani on ollut kuulemma iloa hänen pitkällä sairaslomallaan:

”Hyvää työtä sulta, respect.”

Toinen lukija, joka kuulemma harvemmin lukee kirjoja ylipäänsä, kertoi paksun esikoiskirjani olevan todellinen Vuoden Kirja – ja saattaapa hänellä koko vuosi sen parissa vierähtääkin ainakin, jos tekee myös kirjan kaikki 57 mentaaliharjoitusta antaumuksella 😉

Yksi lukija antoi minun osallistua hänen lukuprosessiinsa lähettämällä aina ajoittain hulvattoman positiivisia väliaikakommentteja tyyliin:

  • ”On hauskaa luettavaa! Osaat käsitellä asioita oikein!”
  • ”Tähän mennessä loistavaa ja purevaa pohdintaa kilttimiehistä. Nyt sivulla 72!”
  • ”Nyt olen sivulla 88 ja nautin suunnattomasti sinun hersyvästä huumorista luvussa ’Pihtarit, painostajat, toiset naiset ja kolmannet pyörät!'”
  • ”Sivulla 110 oli hyvin positiivisuutta valava luku! Kiitos!” (Hassusti tuo ’Valittajat ja vaikenijat’-luku siis tuntui myös positiiviselta!)
  • ”Hienoa! Kirja on uskomattoman hyvä! Sinulla on tarkka silmä ja hyvä ihmistuntemus! Hyvä Kati!”
  • ”Parasta antia Rakkauden (r)evoluutiossa on muunmuassa kehon merkityksestä sivuilla 145-147. Hyvä Kati! Terävää pohdiskelua!”

Hyvä kirja lomalukemiseksi ulkomaillakin

Eräs lukija lähetti kuvan kirjastani Afrikan auringon alla, ja toinen puolestaan oli ottanut kirjan mukaansa Karibialle asti kirjoittaen sen jälkeen näin ihanan pitkän, kannustavan lukijapalautteen minulle:

”Luin kirjasi talvilomalla eli kirjasi levinneisyys on kyllä kohdillaan, kun sitä luetaan jopa Karibialla! Aihe on monelle kiinnostava ja kirja on hyvin kirjoitettu, joten ei ole ihme, että julkisuuttakin tulee. Olet tehnyt mainion kirjan ja herättänyt asiallista keskustelua. Opus on kirja, opaskirja ja tehtäviä yksissä kansissa. Hyvällä nykykielellä kirjoitettu ja samalla melkoista kansanviisauksien ja eri yhteyksistä tuttujen sanontojen ilotulitusta. Kun vielä taustalta paistaa oma kokemus, perehtyneisyys aiheeseen, NLP-tausta ja kirsikkana kakun päällä bisneskokemus, niin kasassa on melkoinen paketti! Kirja oli tosi kiinnostava ja viihdyttävä luettava, vaikka en ihan ykköskohderyhmään kuulukaan. Kiitos luku- ja oppimiskokemuksesta! Jaksan itseasiassa tuskin odottaa seuraavaa teostasi!”

Kyllä näillä lukijapalautteilla siis todellakin jaksaa taas!

Rakkauden (r)evoluutio mediassa
Kati Niemi Kotivinkki-lehden kuvauksissa Helsingin Munkkiniemessä. Lue lehtiartikkeleista täältä.

On ihan huippua lukea eri kanavia pitkin saamaani palautetta ja myös vinkkejä siitä, mistä aiheista ja missä medioissa halutaan kuulla lisää lempeännapakkaa kerrontaani vapaasta, rakkaudellisesta hyvinvoinnista parisuhdestatuksesta riippumatta. Parisuhteista, sinkkuelämästä, eroamisen ja irtipäästämisen taidosta – ennen kaikkea omasta sisäisestä vapaudesta ja mielenrauhasta kulkipa rinnalla kuka tahansa tai oli kulloinkin kulkematta. Palautteenannon yhteydessä minulle on vinkattu webinaarien ja live-kurssien pitämistä, ja toivottu uusia kirjoja monestakin aiheesta. Näiden Rakkauden (r)evoluutio-blogipostausteni lukija-analytiikastakin näen kyllä ajantasaisen tiedon siitä, mistä juuri te Rakkauden (r)evoluution seuraajat olette eniten kiinnostuneita, ja varmasti lisää luettavaa on tulossa jatkuvalla syötöllä tänne blogin puolelle.

Sinulle voin jo tässä vaiheessa paljastaa, että kyllä – olen kirjoittamassa uutta kirjaa. Laita viestiä, mistä aiheesta haluat minun kirjoittavan, niin ehkäpä se teema mahtuu vielä seuraavaan kirjaani! Tai sitä seuraavaan ainakin 🙂 Kommentoi alle, mitä veikkaat, mistä seuraava kirjani kertoo? Mielelläni kuulen veikkauksesi 🙂

Lukijapalautetta Helsingin Kirjamessuilla

Syksyllä 2019 olin Helsingin Kirjamessujen lavalla haastateltavana. Kirjan kustantajan Art Housen messuosastolla eräät antoivat mahtavaa palautetta, joka kuvastaa osuvasti Rakkauden (r)evoluutio -kirjan sanomaa:

”Onko teillä myynnissä se Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio? Itse olen jo lukenut sen, mutta haluan ostaa sen nyt omakseni, kun se on niin hyödyllinen parisuhteen parantamiseen. Ja tämä ystäväni haluaa ostaa sen itselleen, kun hän on juuri pohtimassa eroa. Se kirja on meille molemmille hyödyllinen.”

Messuvieraat Helsingin Kirjamessuilla 2019

Helsingin Kirjamessujen lisäksi myös Turun Kirjamessuilla olin YLEn haastateltavana. Näistä voit lukea lisää täältä.

Lukijapalaute koskettaa, kun pelissä ovat parisuhde ja hyvinvointi

Parisuhdeongelma - Parisuhdekriisi
LUE TÄÄLTÄ esimerkiksi siitä, miltä tuntuu elää seksittömässä parisuhteessa selibaatissa vastoin tahtoaan.

Vaikka yleensä höpötän kaikenmoista monelta kantilta ja runsain mitoin, niin yhtä en vaan vielä ole osannut sanoittaa kattavasti: se tunne, kun omat ajatukset saavat lähteä maailmalle elämään tuttujen ja tuntemattomien omanlaisiin elämäntilanteisiin herättelijäksi, lohduttajaksi, kannustajaksi ja vierellä kulkijaksi. Ja miten voisin kuvata, miten mielettömältä tuntuu saada kuulla ja lukea teidän monien upeita palautteita. Lukijapalaute koskettaa, kun pelissä ovat lukijan oma parisuhde ja hyvinvointi – elämän merkityksellisimpiä asioita minun kartallani katsottuna.

En vaan osaa kuvailla sitä tunnetta niin, että nuo sanani kattaisivat tuntemukseni eivätkä jäisi liian kevyiksi. Se on vaan jotain niin suurta ja monialaisesti koskettavaa, että joka kerta ottaa ihan sydämestä. Silloin vaan hengitän syvään ja hymyilen. Osaan vain sanoa KIITOS. Kunpa kirjani ajatukset ja harjoituksissa saamanne oivallukset antaisivat teille lukijoille edes pienen osan siitä pysäyttävästä tunteesta, mitä minä olen saanut kokea teidän palautteita lukiessani. Ja palautteenne perusteella tekin saatte kyllä tuosta tunteesta kiinni. Kiitos.

Kiitos, kun kommentoit ja annat palautetta

On ihan mahtavaa saada palautetta joskus jopa tuoreeltaan heti, kun henkilö on ehtinyt päästä jo vähänkin tutustumaan kirjan antiin. Ja kirjan alkusanat luettuasi tiedät, miksi minun mieltäni lämmittää tietää se, että olet tehnyt niitä harjoituksiakin ainakin sieltä täältä. Eräältä lukijalta sainkin tuoreeltaan ihanaa palautetta:

”Ostin ja ensimmäiset harjoitukset tehty. Tosi hyvää tekstiä!”

Seksitön parisuhde - Pettäminen - Avoin suhde
Pettäminen ja kootut selitykset. Lue pettämisen parhaista selityksistä TÄÄLTÄ.

Kun luet blogikirjoituksiani ja kirjani, kerrothan minulle missä menet ajatustesi kanssa. Mielelläni käyn kanssasi keskustelua juuri sinua koskettavista kohdista, ja kuulen, mistä toivot minun kirjoittavan seuraavaksi sinulle. Voit antaa lukijapalautetta jokaisen postauksen perässä olevaan kommenttikenttään sekä Instagramin (rakkaudenrevoluutio) ja Facebook-sivun (Rakkauden revoluutio – Rakkauden evoluutio) kautta.

Kiitos, kun seuraat Rakkauden (r)evoluution eri sisältöjä täällä blogissa, Instagramissa ja Facebookissa, sekä laitat omalta osaltasi hyvän kiertämään jakamalla postauksia lähipiirissäsi sosiaalisen median keinoin. Rakkauden (r)evoluution YouTube-videot löydät tuon linkin lisäksi tämän sivuston oikeasta yläkulmasta. Kannattaa vinkata monenlaisia tositarinoita sisältävästä kirjasta myös sille vertaistukea kaipaavalle kaverillesi, jota sinä tuet hänen elämänpolullaan joka mutkassa ja notkelmassa! Me kaikki tarvitsemme toisiamme.

Kiitos sinulle siellä sanojeni toisella puolen kertomani tarinan tulkitsijana ja kommentoitajana. Arvostan. Respect.

Parisuhdekirja Lukijapalaute
Kirjailijan saama lahja. Lukijapalaute koskettaa monessa muodossa. Lue lisää Rakkauden (r)evoluutio -kirjasta TÄÄLTÄ.

Toisenlainen lukijapalaute

Eilen viimeksi juttelin parinkin henkilön kanssa kirjastani ja siitä, voiko kirjani tilata e-kirjana, jos haluaa välttää paperiversiota tai haluaa saada kirjan samantien luettavakseen ilman postin odottelua. Kyllä voi. Tuo keskustelu sai minut huomaamaan miten hauskaa onkaan, että te Rakkauden (r)evoluution seuraajat olette välillä jopa huolissanne siitä, että tavoittaahan tämä rakkauden, vapauden ja hyvinvoinnin sanomani mahdollisimman monia lukijoita 🙂

Vaikea parisuhde

Otan tästäkin vinkistänne vaarin, ja tsemppaan somessa jakamalla sanomaa aiempaa ahkerammin Instagramin lisäksi myös Facebookissa – kummassakin omalla tyylillään hieman eri tavoin. Kiitos tästä rakentavasta, kehittävästä palautteesta ja kannustuksesta!

Toisenlaista palautetta saan myös median edustajien ja lehtiartikkeleiden kommentoijilta, mistä voit lukea näistä kirjoituksista:

Rakkauden (r)evoluutio Facebookissa

Klikkaa oheisista kuvalinkeistä suoraan Rakkauden (r)evoluution Facebook-sivulle ja Instagramiin.

Rakkauden (r)evoluutio Instagramissa: rakkaudenrevoluutio

Rakkauden (r)evoluution YouTube-videot löydät tuon linkin lisäksi tämän sivuston oikeasta yläkulmasta (desktop) ja alaosasta (mobile).

Mikä blogikategorioista kiinnostaa sinua eniten? Anna juttuvinkki kommentoimalla alle!

Hyvä parisuhde

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Erota vai ei?

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettaminen

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi tai itse petit, täältä saat vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Hyvinvointi

Hyvinvointi:

Miten parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin? Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta blogikategoriasta!

Eron jalkeen

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkku

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Parisuhdekirja Erokirja

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue täältä lisää tämän blogikategorian postauksista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista sekä radio- ja lehtitoimittajien näkökulmista!

Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?
Lukijakommentit ja median näkökulmat Rakkauden (r)evoluutiosta